Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

IKEA, JOBB och DISCO

Fredagen vet ni ju redan vad jag gjorde. Så vi hoppar direkt in på lördagen: 

 

LÖRDAG: 

IKEA med min favoritunge. 


Näsa. 


Sedan sprang jag runt och letade efter en speciell sak i hela stan och det fanns såklart inte. Fotade lite andra saker. 


På IKEA köpte jag det gamla vanliga. Ni vet, ljus servetter och såna nödvändiga saker. Men sen köpte jag även denna tvbänk. Den är inte fin. Men den är heller inte ful. Den är helt enkelt helt okej. Grejen är den att jag ställde ett provisoriskt glasbord där för 2 år sedan som nu bara stått kvar och det är HEMSKT. Så nu fick det bli detta tills jag sparat ihop pengar till ett i marmor. 

Efter denna hektiska och tidiga dag så la jag mig för en liten powernap inför min middag. Och vaknade 4 timmar senare. Dvs 40 minuter efter att min middag hade börjat. Ringde upp i panik och fick då höra att det bara var Erica. För Per hade hoppat… STACKARS KOMPIS!!! Dumma Dasha. 

Jag gjorde då i ordning mig på fem minuter. Detta prioriterade jag med:

Borta tänderna, borta håret och klippa tånaglarna (eftersom jag varit utomlands i tre veckor och bara bott i öppna skor och nu skulle jag trycka ner dem i ett par tighta högklackade). Vad skulle ni gjort om ni hade FEM minuter?! 


Vi körde i alla fall ett helvetesrace som slutade alldeles för sent. Men OJ vad kul vi hade. Erica, aw i veckan? Heheheh. Skoja. Nu ska jag fokusera så himla mycket på träning och laga mat som är nyttig och bra för min kropp. Kommer bli lika mycket utgång på denne tjej i vår som det var på våran solsemester. Dvs typ ingen alls.


Här är vi på V och vinkar till Stocks.

Söndag:

På söndagen gjordes det inte mycket knop. Jag köpte pizza till mig och min kille och sen åkte vi ut och uträttade några ärenden och sen somnade vi i sängen innan klockan slog nio. Taco hej denna helg. 


MÅNDAG:

Idag började renovering av mina fönster. Så frukost intogs på detta viset instängd i sovrummet eftersom resten av lägenheten är iskall. Äta i sängen är väldigt mycket mer romantiserat. Det är jobbigt och bökigt och smuligt….Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • ååh vart är den svarta pälsjackan ifrån? 😀 jättefin!!

  2015-01-20 15:13:45
  Svara
 • ååh vart är den svarta pälsjackan ifrån? 😀 jättefin!!

  2015-01-20 15:13:45
  Svara
 • Marmor. Vilken jävla modefluga. För några år sedan skulle man ha blivit utskrattad.

  2015-01-19 18:00:21
  Svara
 • Marmor. Vilken jävla modefluga. För några år sedan skulle man ha blivit utskrattad.

  2015-01-19 18:00:21
  Svara
 • dasha, jag ÄLSKAR din blogg!
  du köpte ett ikea bord men vill spara pengar till ett marmor… gå till panduro och köp dekorplast i marmor, kostar ca 50 kronor och du får ditt marmor bord! 🙂
  Puss och kram, ha en bra måndag!

  2015-01-19 14:44:33
  Svara
 • dasha, jag ÄLSKAR din blogg!
  du köpte ett ikea bord men vill spara pengar till ett marmor… gå till panduro och köp dekorplast i marmor, kostar ca 50 kronor och du får ditt marmor bord! 🙂
  Puss och kram, ha en bra måndag!

  2015-01-19 14:44:33
  Svara
 • Håller verkligen med dig om att äta frukost i sängen. Inte särskilt mysigt ens!

  Gabriella 2015-01-19 11:50:17 http://bellitabonita.devote.se
  Svara
 • Håller verkligen med dig om att äta frukost i sängen. Inte särskilt mysigt ens!

  Gabriella 2015-01-19 11:50:17 http://bellitabonita.devote.se
  Svara
 • Haha, om jag hade haft 5 minuter hade jag prioriterat att borsta tänderna och måla ögonbrynen (!!!) samt fixa till håret.

  2015-01-19 11:07:45
  Svara
 • Haha, om jag hade haft 5 minuter hade jag prioriterat att borsta tänderna och måla ögonbrynen (!!!) samt fixa till håret.

  2015-01-19 11:07:45
  Svara
 • Mysig helg 🙂

  2015-01-19 09:14:11 http://johannagrahn.com
  Svara
 • Mysig helg 🙂

  2015-01-19 09:14:11 http://johannagrahn.com
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind