Fryser ihjäl i mitt egna hem

Eftersom att de renoverar mina fönster så är det kallt hemma. 

Det är så kallt att jag sitter med två tjocktröjor och raggsockor och mössa. Ändå är man fingrar stela isbitar. Enda stället jag kan hålla värmen inne är i sovrummet under två duntäcken men det fungerar inte så bra när man ska jobba och skriva på datorn. Då är det köksbordet som gäller. 

Men nu till mina brännmärken på låren. Jag har en vetekudde hemma. Den har jag värmt ungefär varje halvtimme. Så pass mycket att jag tydligen bränt mig på låren. Även skinkorna eftersom jag varvar mellan att ha den i knät, sitta på den och ha den på axlarna. Men på axlarna är det mot slutet. Där bränns det för mycket. 

Nu har jag krupit ner i sängen och ska se senaste två avsnitten av GIRLS som är tillbaka med ny säsong.

Älskar GIRLS.

Fick hem Lena Dunhams nya bok – Not that kind of girl som jag tänkte börja läsa sen. 

Övertygad om att jag kommer älska den. Okej men nu ska jag bli varm. Puss då. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!