Thailand del 5 – Sista dagarna

När vi kom tillbaka från Bangkok så hade Boudal kommit till Phuket så vi hängde några dagar. 

Här hoppar jag på honom tex.

Och här leker vi med en boll i vattnet. 

Här ligger jag och solar med den killen jag är så kär i och inte kan sluta tjatat om (förlåt för det).

Här har vi bestämt sangria på Cava. En favorit för min del. 

Så många nyanser av blått.

Smakade lite andra drinkar med :-))

En bild mot havet <3

Den här bikinin är så fin! Den kommer från NELLY

Våran sista kväll var min killes föräldrar med och de tog ut oss på en supermiddag. Det var på hotellet Indigo Pearl. Och en av deras restauranger. Man fick åka en liten flotta ut till restaurangen. De serverade bara thailändskmat och de får 5 D av 5 möjliga. 

En sista selfie inne på toaletten.

Måste nog säga att det var den bästa semester i hela mitt liv tror jag. Den innehöll häng med både vänner och med min käraste. Mycket god mat. Och sol. Och stranden. Och så var den så lång. Jag hade inte ändrat något med denna resa. I mina ögon var den perfekt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!