Award for best boyfriend goes to:

MY BOYFRIEND. 

Jag har legat med feber i flera dagar men jobbat på från sängen för just nu är det mycket som behövs göras och även fast det gör ont i hela kroppen bara av att vara bland duntäcken och dunkuddar så har jag haft en hel del måsten. 

Som idag tex hade jag ett möte jag absolut inte ville flytta på. Så stoppade i mig Ipren och ingefära till mitt morgon te och på vägen till mötet ringde jag och nästan fällde en tår till min kille som sitter i ett annat land och jobbar. 

Så när jag kommer hem står det en blombukett OCH en låda choklad utanför dörren. 

Kan ni föreställa er, i eran vildaste fantasi hur fin han är? Blommorna och definitivt chokladen gjorde mig liiiiite lite friskare. 

I vilket fall värmde han hjärtat mitt. Min fina kille. 

Så här ser det ut till vänster om mig från sängen nu. Fin blombukett. Chokladen ligger i magen redan <3Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!