Sjukis forever

Det här med ”Min helg i bilder” uteblir denna vecka med tanke på att jag bara varit sjuk sjuk sjuk hela förra veckan med feber och sen åkte på KRÄKIS. Förstår ni hur otur man kan ha? Okej men vi kommer till det. 

LÖRDAG

Jag åkte ut till min kille och gjorde lite plockmiddag. Jag orkade inte laga något speciellt så vi plockade lite olika av sånt man tycker är gott. 


Gjorde tex en sashimi med salmalax, lime, soja, sesamolja.


Sedan tillsatte vi lite vitlök, ingefära, mycket chili och koriander och lät det laxen suga i sig allting innan vi serverade. 

Det här är ett av mina goaste mellanmål. Avokado, gräddfil, löjrom och rödlök. Går lika bra med vanlig kalles kaviar!



En kronärtskocka, vindruvor och lite charkisar dukades också fram. Sedan såg vi filmen ”Pan’s Labyrinth’. Den var helt ok. Se om man har tråkigt men ingen must see movie. 


SÖNDAG: 

Så otroligt fridfullt att vakna upp med denna utsikt.


Förmiddagen hade vi tänkt gå ut och gå men det var så slaskigt så vi hoppade i badet och kollade på söndagstv istället. 


På kvällen började jag må illa… Men tänkte inte mer på det. Under natten blev det värre. Jag drömde att jag åkte på ett fartyg och var sjösjuk hela natten. Var liksom halvvaken nästan hela natten och sen på morgonen… Mmm… Då kom kräkis på besök. Skönt med kräkis att det ändå bara håller så kort tid. Här sitter jag med mitt glas cola och börjar bli människa nu på måndag förmiddag. 



Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!