Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

50 shades of Grey

Jag duckade för alla recensioner om filmen innan jag själv såg den. Gick tyvärr inte att undgå att alla tyckte den var ”så himla dålig”. Med endast 4.1 på IMDB så hade jag inga som helst förväntningar bara en vilja att se filmen. 

Kan börja med att berätta att jag grät mig igenom nästan hela filmen. Först för att jag har pms för tillfället… Och för att jag såg så mycket mer i filmen än vad de som inte läst böckerna gjorde. Som ni förstår är mycket bortklippt från böckerna men jag kunde ändå leva mig in i originalet. Även om filmen hoppade över vissa scener så hade jag dem med mig in i nästa scen. 

Jag tycker filmen var helt ok. Absolut inte DÅLIG som många uttryckt sig. Absolut sevärd. Och 4.1 är elakt. Den är minst 5.5 dvs absolut sevärd. 

Eller vad tycker ni? Har ni sett den?

Men en sak, som ingen kritiker kan säga något illa om det är musiken till filmen. Den är helt fantastisk.

Ni hittar den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • åh, nu blev jag lite mer pepp att se den iaf :))

  Isa 2015-02-23 07:12:16 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag tycker också den har fått oförtjänt dålig kritik. Enligt mig är den inte jättebra, men helt okej!

  2015-02-22 20:55:44 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Håller med om musiken. MAGISK!

  Lina 2015-02-21 18:48:58 http://bodenlina.devote.se
  Svara
 • Jag älskade den. Allt från den fnissiga stämningen i salongen, musiken, skådespelarna och hur snyggt gjord filmen ändå va. Och så va det nog som du säger att man såg massa scener i sitt eget huvud från boken som tyvärr inte var med!

  2015-02-21 17:42:08 http://Helelala.blogg.se
  Svara
 • Snälla Dasha, tror du du skulle kunna ändra lite inställningar angående länkar osv. Tycker det skulle vara så himla bra om du använde dig av länkar som öppnar dem i ett nytt fönster? Det är mycket smidigare på något sätt, om jag ser en länk i ett inlägg öppnar jag den och kollar när jag har läst alla inlägg osv som är lägre ner på sidan eller så. Hoppas du förstår vad jag menar! 😀 ♥ Det är störande om man trycker på länken och den far bort från bloggen, då man inte läst klart än.

  Om filmen så mycket att den var helt okej, men att den är värd att gå se typ bara för musiken!! Aaamazing. 🙂

  2015-02-21 17:00:12
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Linn:
   Ett tips är att hålla in cmd när du trycker på länkar. Då kommer det upp i en ny flik 🙂 alternativ ctrl om du har pc.

   2015-02-22 12:19:22
   Svara
 • Jag tycker också att den var helt okej, men kändes mycket som en snabbspolning av boken. Jag tror att jag hade tyckt att den var bättre om jag inte hade läst böckerna först faktiskt!

  2015-02-21 10:07:10 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Jag vågar inte ens se den filmen för alla konstiga recensioner 😛

  2015-02-21 03:40:10 http://www.martinas.nu
  Svara
 • Jag tyckte exakt likadant! verkligen sevärd, och verkligen ingen skit film!

  2015-02-21 00:02:32
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!