Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DISS och HISS i skönhetsvärlden.

HISS

Ett märke jag aldrig hört tala som förut är min nya favorit vad gäller mascara. Och ”Makeup setting spray”. Mascaran är magisk. Den gör mina fransar längre och fylligare utan att klumpa. I min värld skulle jag inte be om något mer. 

Märket heter Urban Decay

Fina tvålar och matchande handlotion har jag kört länge i badrummet. Tycker det talar om att hemmet är ett omtänksamt hem. Och välvårdat. Just nu är jag förälskad i Dr Bronners serie. De luktar magnifikt och så är de fair trade samt ekologiska. De finns på Kicks nu! 

Här har ni en tjej som egentligen är ganska ledsen över sin mobil men glad över sjalen som hon fick av sin mamma. Den är från H&M och jackan från DRYLAKE

DISS

Marc Jacobs mascara är beyond sämst. Den var så dålig så jag nästan tappade mig själv där ett tag. Den klumpar sig efter två drag och kändes torr och mina fransar som böjer sig uppåt naturligt spretade bara neråt pga tyngden av mascaran. 

Tack men nej tack. För övrigt har jag hört att den ska vara dyr när den väl kommer ut. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind