DISS och HISS i skönhetsvärlden.

HISS

Ett märke jag aldrig hört tala som förut är min nya favorit vad gäller mascara. Och ”Makeup setting spray”. Mascaran är magisk. Den gör mina fransar längre och fylligare utan att klumpa. I min värld skulle jag inte be om något mer. 

Märket heter Urban Decay

Fina tvålar och matchande handlotion har jag kört länge i badrummet. Tycker det talar om att hemmet är ett omtänksamt hem. Och välvårdat. Just nu är jag förälskad i Dr Bronners serie. De luktar magnifikt och så är de fair trade samt ekologiska. De finns på Kicks nu! 

Här har ni en tjej som egentligen är ganska ledsen över sin mobil men glad över sjalen som hon fick av sin mamma. Den är från H&M och jackan från DRYLAKE

DISS

Marc Jacobs mascara är beyond sämst. Den var så dålig så jag nästan tappade mig själv där ett tag. Den klumpar sig efter två drag och kändes torr och mina fransar som böjer sig uppåt naturligt spretade bara neråt pga tyngden av mascaran. 

Tack men nej tack. För övrigt har jag hört att den ska vara dyr när den väl kommer ut. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!