Snodde en lista från Forni

Vad gör du just nu?

Sitter på mitt kontor mittemot Margaux som är här och jobbar på sin blogg idag. Alldeles nyss hade jag möte med Hanna Liska.  (prbyrå)

 

Vad ska du göra idag?

Om någon timma kommer min mamma förbi kontoret så ska jag visa henne runt. Sedan ska jag jobba några timmar till och när det blir kväll ska jag laga tomatsoppa till mig och Mammi. Med linser. Är besatt av linser och bönor. Världens godaste grejer. Passar på att laga sånt när man kille inte är hemma. För han är inte så förtjust i sånt. 

 

Hur mår du?

Otroligt bra. Otroligt! Solen skiner och jag haft en underbar dag hittills. Min fot går att gå på utan smärta (men är fortfarande svullen och kan inte belasta den för länge för då smärtar det) men generellt fungerar allt bra idag. 

Berätta något roligt som hände i helgen.

Gud hände en helt overklig sak… Både jag och min kille kiknade av garv. Det var helt enkelt för sjukt. Och absolut inget jag kan skriva om här. Men det var SÅ roligt. Jag tror vi skrattade till tårar båda två. 

 

Din favoritprodukt just nu?

Älskar denna sminkborttagningskräm. Den tar bort allt med ett nafs och är ekologisk osv. Kostar endast en hundring. 

 

Vad fick dig att skratta senast?

Margaux som sitter här och tar kort på sig själv och sin Rolex. 

Vem smsade dig senast?

Dina våran nya praktikant. 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!