Maggan på Bangerhead Studio

I veckan har det varit mycket Margaux häng. 

I onsdags åt vi tex lunch och jag var förbi och hämtade henne precis när hon hade fixat sig hos GabbiBangerhead. Passade på att ta några bilder på mig själv med hennes superkamera hon köpte för att hon startat bloggen. Engagerad tjej va? Det är inte konstigt att hon klättrat på bloggtoppen så snabbt med detta engagemang. Jag börjar känna mig stressad. Snart är hon nog och nosar mig i rumpan på listan. 

Jag känner jag behöver göra ett shape up.

Svara här nedan vad ni vill jag ska ändra på och bli BÄTTRE på i bloggen.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Mer matinlägg! Nästa Mat-Tina!

  2015-03-09 15:27:47
  Svara
 • Mer matinlägg! Nästa Mat-Tina!

  2015-03-09 15:27:47
  Svara
 • Mer skönhet!!! 🙂 och recept! Jättebra blogg, kram!

  2015-03-08 14:48:04
  Svara
 • Mer skönhet!!! 🙂 och recept! Jättebra blogg, kram!

  2015-03-08 14:48:04
  Svara
 • Recept!!! Avgudar din mat!

  2015-03-07 18:46:17
  Svara
 • Recept!!! Avgudar din mat!

  2015-03-07 18:46:17
  Svara
 • Mer bilder från dina dagar hade varit kul, och mer text! 😀

  2015-03-07 18:09:13
  Svara
 • Mer bilder från dina dagar hade varit kul, och mer text! 😀

  2015-03-07 18:09:13
  Svara
 • Lär dig att länka! Du kan inte bara skriva margaux.devote.se du måste skriva http://margaux.devote.se, testa själv att klicka på länken i ditt inlägg. Irriterande hehe men annars tycker jag du gör ett jobb! Roligast är vardagsgrejer, gärna mer från ditt hem och inredning! Matlagning är också kul.

  2015-03-07 12:53:52
  Svara
 • Lär dig att länka! Du kan inte bara skriva margaux.devote.se du måste skriva http://margaux.devote.se, testa själv att klicka på länken i ditt inlägg. Irriterande hehe men annars tycker jag du gör ett jobb! Roligast är vardagsgrejer, gärna mer från ditt hem och inredning! Matlagning är också kul.

  2015-03-07 12:53:52
  Svara
 • Mer av allt typ, alltså mer uppdatering! Älskar när du skriver om mat och lägger upp recept. Kanske du kan göra ”min dag i bilder” ibland, så som du gör efter helgen fast under en vardag liksom 🙂 Mer om events ni gör och hur det går med företaget. Gillar också dina ärliga inlägg när du vågar skriva att du har haft en skitdag, det gör bloggen så härligt personlig på något sätt att vi inte bara får se den perfekta sidan som många bloggare bara väljer att visa upp.

  2015-03-07 11:33:14
  Svara
 • Mer av allt typ, alltså mer uppdatering! Älskar när du skriver om mat och lägger upp recept. Kanske du kan göra ”min dag i bilder” ibland, så som du gör efter helgen fast under en vardag liksom 🙂 Mer om events ni gör och hur det går med företaget. Gillar också dina ärliga inlägg när du vågar skriva att du har haft en skitdag, det gör bloggen så härligt personlig på något sätt att vi inte bara får se den perfekta sidan som många bloggare bara väljer att visa upp.

  2015-03-07 11:33:14
  Svara
 • uppdatera oftare 🙂

  2015-03-06 21:17:03
  Svara
 • uppdatera oftare 🙂

  2015-03-06 21:17:03
  Svara
 • Mer uppdatering 🙂

  2015-03-06 18:33:49
  Svara
 • Mer uppdatering 🙂

  2015-03-06 18:33:49
  Svara
 • Mer regelbundna inlägg och inte inlägg som endast innehåller tre meningar och några foton. Mer text och genomtänkta inlägg alltså! Annars superbra! Extra roligt när du skriver om mat tycker jag 🙂

  2015-03-06 18:03:13
  Svara
 • Mer regelbundna inlägg och inte inlägg som endast innehåller tre meningar och några foton. Mer text och genomtänkta inlägg alltså! Annars superbra! Extra roligt när du skriver om mat tycker jag 🙂

  2015-03-06 18:03:13
  Svara
 • Mer mat och recept! Och mer personligt och vardagligt, om tankar och lite allt möjligt liksom! 😀 och mer regelbundenhet på inläggen om man får önska vad som helst! 🙂 Kram!

  2015-03-06 17:34:14
  Svara
 • Mer mat och recept! Och mer personligt och vardagligt, om tankar och lite allt möjligt liksom! 😀 och mer regelbundenhet på inläggen om man får önska vad som helst! 🙂 Kram!

  2015-03-06 17:34:14
  Svara
 • maaaaaat!!!!
  Älskar dina matinlägh eftersom du har mkt bilder och skriver steg för steg !! MER MAT 😀

  2015-03-06 14:30:03
  Svara
 • maaaaaat!!!!
  Älskar dina matinlägh eftersom du har mkt bilder och skriver steg för steg !! MER MAT 😀

  2015-03-06 14:30:03
  Svara
 • Skittråkigt med reklam inlägg. Eller när du skriver om massa produkter. Sen lite mer av en struktur, mer personligt 🙂 Efter en lång dag i skolan kommer man hem, sätter på datorn, kollar in din blogg och så ekar det tomt…. NEJ FAN UPPDATERA skriker man. Så mer uppdatering haha. Vad gör du om dagarna?

  2015-03-06 13:45:28
  Svara
 • Skittråkigt med reklam inlägg. Eller när du skriver om massa produkter. Sen lite mer av en struktur, mer personligt 🙂 Efter en lång dag i skolan kommer man hem, sätter på datorn, kollar in din blogg och så ekar det tomt…. NEJ FAN UPPDATERA skriker man. Så mer uppdatering haha. Vad gör du om dagarna?

  2015-03-06 13:45:28
  Svara
 • lite mer blandat kanske, mer shoppingtips och mer om din stil typ .. Sen kanske lite mer kärlek saknar det vet att du redan skriver på devote om en fråga i månaden men du kanske kan ha typ ”veckans fråga” på bloggen också eller liknande 🙂 annars superbra blogg och kikar alltid in oavsett hur uppdatering ser ut

  Svara
 • lite mer blandat kanske, mer shoppingtips och mer om din stil typ .. Sen kanske lite mer kärlek saknar det vet att du redan skriver på devote om en fråga i månaden men du kanske kan ha typ ”veckans fråga” på bloggen också eller liknande 🙂 annars superbra blogg och kikar alltid in oavsett hur uppdatering ser ut

  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag tycker din blogg är rolig men jag tycker det ser rätt slarvigt ut när det är många stavfel i dina texter. Jag förstår att du vill att bloggen ska kännas som en dagbok, där du skriver ner ett snabbt inlägg när du är på riktigt dåligt humör t.ex. och då inte hinner kolla igenom alla stavfel och så. Men att läsa felstavade inlägg känns tråkigt och framför allt oproffsigt. Den andan du strävar efter i bloggen framkommer även utan stavfelen är jag helt säker på 🙂 Alla stora bloggar jag läser som är väldigt framgångsrika har väldigt sällan stavfel för det ser helt enkelt oproffsigt ut. Din blogg är härlig och personlig, hoppas du tar min kritik konstruktivt! Stor kram 🙂

  2015-03-06 13:29:21
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag tycker din blogg är rolig men jag tycker det ser rätt slarvigt ut när det är många stavfel i dina texter. Jag förstår att du vill att bloggen ska kännas som en dagbok, där du skriver ner ett snabbt inlägg när du är på riktigt dåligt humör t.ex. och då inte hinner kolla igenom alla stavfel och så. Men att läsa felstavade inlägg känns tråkigt och framför allt oproffsigt. Den andan du strävar efter i bloggen framkommer även utan stavfelen är jag helt säker på 🙂 Alla stora bloggar jag läser som är väldigt framgångsrika har väldigt sällan stavfel för det ser helt enkelt oproffsigt ut. Din blogg är härlig och personlig, hoppas du tar min kritik konstruktivt! Stor kram 🙂

  2015-03-06 13:29:21
  Svara
 • Gillar din blogg pga av DIG, för du är en rolig annorlunda unik person och önskar att du lät det komma fram mer. För just ditt bloggande är ibland lite sådär(som någon annan kommenterade, ibland försvinner du under flera dagar). Önskar du hade lite mer text till dina inlägg, om funderingar tankar och känslor( alltså inte utfyllnad om vädret exempelvis) Gillar verkligen dina helg-inlägg,om mat, en bild i timmen inlägg är kul också! kraam

  2015-03-06 13:25:48
  Svara
 • Gillar din blogg pga av DIG, för du är en rolig annorlunda unik person och önskar att du lät det komma fram mer. För just ditt bloggande är ibland lite sådär(som någon annan kommenterade, ibland försvinner du under flera dagar). Önskar du hade lite mer text till dina inlägg, om funderingar tankar och känslor( alltså inte utfyllnad om vädret exempelvis) Gillar verkligen dina helg-inlägg,om mat, en bild i timmen inlägg är kul också! kraam

  2015-03-06 13:25:48
  Svara
 • Regelbundenhet på publicerade inlägg. Vissa dagar är det massamassa uppdateringar och andra dagar helt dött. För min del leder det till att jag tröttnar och därför inte besöker bloggen på en tid. Kanske förinställa inlägg de dagar du har massa energi och tid för bloggning?

  Mer om ditt jobb, vad gör ni?

  2015-03-06 13:15:48
  Svara
 • Regelbundenhet på publicerade inlägg. Vissa dagar är det massamassa uppdateringar och andra dagar helt dött. För min del leder det till att jag tröttnar och därför inte besöker bloggen på en tid. Kanske förinställa inlägg de dagar du har massa energi och tid för bloggning?

  Mer om ditt jobb, vad gör ni?

  2015-03-06 13:15:48
  Svara
 • Hej Dasha! Jag älskar din blogg. Jag skulle jättegärna läsa mer om dina tankar kring kärlek, jobb, ja allt. Lite som din och Michaelas pod, fast i text. Puss!

  2015-03-06 13:13:46
  Svara
 • Hej Dasha! Jag älskar din blogg. Jag skulle jättegärna läsa mer om dina tankar kring kärlek, jobb, ja allt. Lite som din och Michaelas pod, fast i text. Puss!

  2015-03-06 13:13:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!