Enkel bondsoppa.

Ska verkligen ta till mig om era åsikter. Vad ni vill se mer och mindre av i bloggen. 

Många önskar recept. Och jag vill att ni ska veta att min är inte bara champagne, restaurangbesök och flashiga recept. Men det är det ni vill läsa om. Det är ju den glamourösa sidan av mitt liv ni vill läsa om. Ingen bryr sig om att jag åt nudlar till middag tre gånger förra veckan. Och en gång var middag pasta med smör och ost. Att mina luncher ofta består av matlådor (för just nu spar man ju så mycket man kan på sina slantar eftersom att man är nystartad egenföretagare). 

Här är en enkel bondsoppa jag gjorde på passerade tomater, riven gullök och vitlök, lite mjölk och sojabönor. Denna kommer man äta några dagar denna vecka tex.

Kryddade med: Salt, peppar, lite curry, chili, salladskrydda, basilika, oregano.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!