Kärlek, mat och vänner.

FREDAG:

Fredagen kickade Helium igång med möte och aw på Brillo

Sedan gick jag på min favoritaw och det är den som Italianobar har. Här är jag och Toto

Sedan kikade jag och Erica förbi Kåken

När klockan blev nio så mötte vi upp våra killar på Grodan. Min Norska mössa fick jag av min kille i present i samband med att jag fick en resa till Oslo av honom! Vi ska se världscupen på lördag. Ska bli sol och 10 grader så ska bli så himla mysigt. Han jobbar ju i Oslo om vardagarna. Fem veckor kvar. Kämpa Kärleken. 

Mat på Grodan. 

Avslutade med en drink på YUC! (Mer om detta längre ner).

LÖRDAG: 

Gjorde kaffe åt oss i min nya Nespressomaskin som jag är så kär i. Ärligt, ser ni hur fin den är? Och mitt favoritkaffe just nu är Karamell. Den är nästan söt i smaken utan något socker såklart. 

Frukostdetaljer: 

På kvällen sabbade någon min bild. Hehe. 

Vi var och åt på Stockholms nya Mexikanare. Drack tequila och margaritas och åt fantastiska tacos. Men kommer ett helt eget inlägg om denna restaurang. 

Efter middagen var vi på vårt konotor för där hade Lin sin födelsedagsfest. Här är jag med Daniel Paris och Thomas

SÖNDAG: 

Vi vaknade tidigt eftersom jag hade glömt sätta min iPad på ljudlöst. Jag har fortfarande ingen telefon utan jobbar sms och FaceTime på iPaden. Sedan tog vi en promenad och hamnade på Villa Källhagen

En tjej som är glad över att äta brunch med killen hon är kär i. 

Det var väldigt fräsch mat. Klassiskt dryckesval till en brunch är en galopp och en cola. Men servisen förstod inte vad en galopp var så det fick bli en hel öl. Men den slank också ner. (Galopp är en liten öl i ett vinglas).

Här var några av efterrätterna men jag orkade faktiskt inget…

På kvällen såg vi Wallander och åt popcorn. Snipp snapp slut så var denna underbara helg slut. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Undrar vart ditt fina soffbord kommer ifrån? Tack på förhand. /Anna

  2015-03-11 14:55:12
  Svara
 • Undrar vart ditt fina soffbord kommer ifrån? Tack på förhand. /Anna

  2015-03-11 14:55:12
  Svara
 • Den svarta fina bhn med spets som skymtas under den svarta t-shirten/blusen…vart kommer den ifrån? Puss

  2015-03-10 16:24:27
  Svara
 • Den svarta fina bhn med spets som skymtas under den svarta t-shirten/blusen…vart kommer den ifrån? Puss

  2015-03-10 16:24:27
  Svara
 • 1. du är så fantastiskt vacker
  2. så fint att flaxa runt sådär från aw till aw en fredag ♥

  Isa 2015-03-09 21:52:18 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • 1. du är så fantastiskt vacker
  2. så fint att flaxa runt sådär från aw till aw en fredag ♥

  Isa 2015-03-09 21:52:18 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • varifrån är den lilla \”runda\” guldiga krukan?? ♥

  2015-03-09 20:45:41
  Svara
 • varifrån är den lilla \”runda\” guldiga krukan?? ♥

  2015-03-09 20:45:41
  Svara
 • Måste bara säga att den bilden när du ska äta brunch är hur fin som helst!

  2015-03-09 19:46:01
  Svara
 • Måste bara säga att den bilden när du ska äta brunch är hur fin som helst!

  2015-03-09 19:46:01
  Svara
 • Jag vill bara varna alla för affordable luxury!
  Jag har väldigt dåliga erfarenheter och även en vän till mig har blivit extremt dåligt behandlade av affordable luxury! Jag har handlat på deras hemsida och gillar inte varan så jag vill returnera den, då säger dem på affordable luxury att det endast är öppet köp i 24 timmar från de att man fått hem varan. Enligt lag i Sverige är det 2 veckors öppet köp enligt distans köplagen. Men de vägrar! Efter 1 månads kontakt med Konsumentverket och anmälningar kan jag nu returnera min vara.
  Min vän har varit med om samma sak och då ville hon returnera en FAKE väska som affordable luxury sålt som äkta. Det är inte ett seriöst företag så handla inte där!!!

  2015-03-09 19:20:27
  Svara
 • Jag vill bara varna alla för affordable luxury!
  Jag har väldigt dåliga erfarenheter och även en vän till mig har blivit extremt dåligt behandlade av affordable luxury! Jag har handlat på deras hemsida och gillar inte varan så jag vill returnera den, då säger dem på affordable luxury att det endast är öppet köp i 24 timmar från de att man fått hem varan. Enligt lag i Sverige är det 2 veckors öppet köp enligt distans köplagen. Men de vägrar! Efter 1 månads kontakt med Konsumentverket och anmälningar kan jag nu returnera min vara.
  Min vän har varit med om samma sak och då ville hon returnera en FAKE väska som affordable luxury sålt som äkta. Det är inte ett seriöst företag så handla inte där!!!

  2015-03-09 19:20:27
  Svara
 • Vart har du köpt den ljuvliga glittriga axelväskan? Helt UNDERBAR!

  2015-03-09 18:18:27
  Svara
 • Vart har du köpt den ljuvliga glittriga axelväskan? Helt UNDERBAR!

  2015-03-09 18:18:27
  Svara
 • Vad händer med svaren på frågestunden? 🙂

  2015-03-09 17:40:08
  Svara
 • Vad händer med svaren på frågestunden? 🙂

  2015-03-09 17:40:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!