Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hanky Panky

Jag brukar få frågor lite då och då vad det är för BH som skymtar till (två gånger bara denna vecka) jag har svarat på detta tusen gånger men tänkte jag kör ett inlägg om det och inte bara svarar i kommentarerna. 

Jag slutade med ”vanliga” bh’s för många år sen. Jag fastnade för Hanky Pankys fantastiska hantverk och har aldrig varit otrogen sen dess. Jag har nog ägt alla färger de någonsin tillverkat. Har tom ”Wedding edition” hehe. Men jag har ganska stora bröst och om jag skulle ha en bh med bygel eller push up (skrattar för mig själv bara av tanken push up) så skulle de se ENORMA ut. Jag har nog en stor C eller liten D. Där någonstans. Men har inte riktigt koll egentligen eftersom jag inte haft en ”vanlig” bh på många många år. I Hanky kör jag M/L. 

Men jag tycker Hankys modeller håller dem på plats utan att känns som om man har en bh på sig som kväver en. När jag var yngre så gick jag ofta utan bh just för att jag inte gillade känslan av bh på mig. Men sedan hittade jag dessa! Vit och svart använder man ju mest så jag skulle nog säga att de köper jag nya varje halvår. Men de färgglada jag har använder man inte lika ofta så de får hänga med så länge de gör sitt jobb 😉 

Dessa bh:ar ligger runt 500-lappen. 

Just det! Ska tilläggas att jag ibland köpt några kopior på dessa. Dvs samma tanke med lite spetts och tunna band och utan bygel. Men de har ALLTID gjort mig besvikna. För varför jag tycker Hanky Panky är bäst för att de är så tunna men ändå så pass elastiska att de håller allt på plats!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Så fina!

  Elin 2015-03-15 20:39:51 http://elinlindblomm.devote.se
  Svara
 • Så fina!

  Elin 2015-03-15 20:39:51 http://elinlindblomm.devote.se
  Svara
 • Åh vad fina. Var kan man köpa dom? Beställer du eller finns det någon affär i Stockholm? Kramis

  2015-03-14 14:57:16
  Svara
 • Åh vad fina. Var kan man köpa dom? Beställer du eller finns det någon affär i Stockholm? Kramis

  2015-03-14 14:57:16
  Svara
 • Åh vad fina. Var kan man köpa dom? Beställer du eller finns det någon affär i Stockholm? Kramis

  2015-03-14 14:55:29
  Svara
 • Åh vad fina. Var kan man köpa dom? Beställer du eller finns det någon affär i Stockholm? Kramis

  2015-03-14 14:55:29
  Svara
 • Du är så välkommen in i vår nya webshop, Dress Me up.
  Modekläder till bra priser. Vi hoppas att våra kunder ska hitta sina guldkorn, trivas hos oss och vilja komma tillbaka. Prio ett är kundservice och vi vill gärna ha feedback, för det gör oss bara bättre.
  Varm vårlig hälsning från Team DMU
  http://dressmeup2.tictail.com

  2015-03-12 22:20:15 http://dressmeup2.tictail.com
  Svara
 • Du är så välkommen in i vår nya webshop, Dress Me up.
  Modekläder till bra priser. Vi hoppas att våra kunder ska hitta sina guldkorn, trivas hos oss och vilja komma tillbaka. Prio ett är kundservice och vi vill gärna ha feedback, för det gör oss bara bättre.
  Varm vårlig hälsning från Team DMU
  http://dressmeup2.tictail.com

  2015-03-12 22:20:15 http://dressmeup2.tictail.com
  Svara
 • Hejsan!
  vad gör man om man stöter på sitt ex på stan? jag är så oerhört rädd och nervös för att det ska ske så ibland undviker jag platser där han kan vara. fast jag såklart inte vill att han ska påverka mig. men jag orkar liksom inte stöta på honom. hälsar man och står och kallpratar? hur gör man? jag vill helst inte kallprata stressad på en gata i stan när typ jag har min nya kille eller hans tjej står bredvid. hur hanterar man situationen? du som har så bra råd- hjälp! 🙂 kram!

  2015-03-12 19:42:28
  Svara
 • Hejsan!
  vad gör man om man stöter på sitt ex på stan? jag är så oerhört rädd och nervös för att det ska ske så ibland undviker jag platser där han kan vara. fast jag såklart inte vill att han ska påverka mig. men jag orkar liksom inte stöta på honom. hälsar man och står och kallpratar? hur gör man? jag vill helst inte kallprata stressad på en gata i stan när typ jag har min nya kille eller hans tjej står bredvid. hur hanterar man situationen? du som har så bra råd- hjälp! 🙂 kram!

  2015-03-12 19:42:28
  Svara
 • Jag som har lite mindre både bröst (B/C) och ekonomi tycker att Monkis spetsbh sitter väldigt fint och håller upp bra! Litet tips bara 🙂

  2015-03-12 15:03:31
  Svara
 • Jag som har lite mindre både bröst (B/C) och ekonomi tycker att Monkis spetsbh sitter väldigt fint och håller upp bra! Litet tips bara 🙂

  2015-03-12 15:03:31
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand