I woke up like this

Har ni några tips på hur man kommer upp ur sängen snabbare på morgonen? Jag kan inte lämna min underbara säng. Det är helt omöjligt.

Först snoozar jag minst 30 minuter. Men 60 minuter är också rimligt. Sedan måste jag "vakna" och då pillar jag på mobilen ett tag. Det är allt från 10-40 minuter. Beroende på väder och humör. Här kommer det jobbiga… Ibland blir jag så trött här så då sätter jag klockan på 15 minuter. Så sommar jag om IGEN. Jag har väldigt lätt för att somna. Överallt.

Så då somnar jag om, och sen börjas allt om… Detta har blivit värre med tiden. Har alltid snoozat och haft svårt för mornar men just nu har det ballat ur något fullständigt.

Har ni några tips?

Jag ska tillägga att jag inte är någon nattuggla. Jag lägger mig i regel vid tio i sängen och sover vid elva.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. https://freehorseracingtv.com/live2/

  carrera camarero en vivo 2023-06-26 02:25:32 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://farmasiucretsizuyelik.com/

  farmasi üyelik 2023-01-15 09:54:41 https://farmasiucretsizuyelik.com
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. https://no19butik.com/

  dilvin pantolon 2023-01-15 05:01:56 https://no19butik.com
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://freehorseracingtv.com/live/

  stream racing uk 2022-12-24 09:17:12 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info Sword lily I detected this. https://merkitevdeneve.com/Aliaga-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website since here every stuff is quality based data.

  izmir nakliyat 2022-12-08 18:28:30 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. https://freehorseracingtv.com/

  todays tv horse racing 2022-12-04 08:03:22 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Kolla om du har några tekniska apparater som stör dig när du sover. Att du har svårt att vakna kan betyda att du kanske inte sover tillräckligt bra på natten, även om du sover tillräckligt många timmar. Jag hade samma problem men insåg att mitt modem med sitt blinkade blåa ljus och lilla surrande ljud störde mig och började dra ur sladden om kvällarna. Sover bättre och vaknar mycket lättare nu! Likadant när jag är hos min kille – tvingar honom att stänga av sin dator (som annars låter och lyser) när vi ska sova.Hoppas det blir bättre 🙂 puss och kram

  2015-03-12 22:36:24
  Svara
 • Kolla om du har några tekniska apparater som stör dig när du sover. Att du har svårt att vakna kan betyda att du kanske inte sover tillräckligt bra på natten, även om du sover tillräckligt många timmar. Jag hade samma problem men insåg att mitt modem med sitt blinkade blåa ljus och lilla surrande ljud störde mig och började dra ur sladden om kvällarna. Sover bättre och vaknar mycket lättare nu! Likadant när jag är hos min kille – tvingar honom att stänga av sin dator (som annars låter och lyser) när vi ska sova.Hoppas det blir bättre 🙂 puss och kram

  2015-03-12 22:36:24
  Svara
 • Sätt dig upp och drick ett glas vatten så fort du vaknar, alltså sätt det jämte dig kvällen innan:)

  2015-03-12 18:01:28 http://nouw.se/victoriacarlsson
  Svara
 • Sätt dig upp och drick ett glas vatten så fort du vaknar, alltså sätt det jämte dig kvällen innan:)

  2015-03-12 18:01:28 http://nouw.se/victoriacarlsson
  Svara
 • Dricka två stora glas vatten innan du somnar. Dels är det bra för kropp och hy + att du garanterat kommer vakna upp så kissnödig att du måste rusa upp för att kissa – väl i badrummet är det bara att skölja ansiktet med kallt vatten alt ta en dusch!

  2015-03-12 16:30:19
  Svara
 • Dricka två stora glas vatten innan du somnar. Dels är det bra för kropp och hy + att du garanterat kommer vakna upp så kissnödig att du måste rusa upp för att kissa – väl i badrummet är det bara att skölja ansiktet med kallt vatten alt ta en dusch!

  2015-03-12 16:30:19
  Svara
 • Jag har aldrig förstått grejen med att snooza, ställer alltid klockan så jag vet att jag direkt måste gå upp. Det är mitt tips 🙂

  2015-03-12 14:29:31
  Svara
 • Jag har aldrig förstått grejen med att snooza, ställer alltid klockan så jag vet att jag direkt måste gå upp. Det är mitt tips 🙂

  2015-03-12 14:29:31
  Svara
 • Sleep cycle! En app där du väljer en väckningstid och även hur långt innan den tiden du kan tänka dig att vakna. Om du väljer 07.15 som väckningstid och väljer ett väckningsfönstet på 30 minuter kommer appen väcka dig när du sover som lättast mellan 06.45-07.15. I appen kan du även se hur du sovit under natten, hur lång tid och vilken kvalité din sömn har haft.

  Nu borde jag få pengar av företaget för min reklam känner jag haha, men på riktigt så har appen hjälp mig. Kram Dasha, tycker om dig som fan!

  2015-03-12 13:00:45
  Svara
 • Sleep cycle! En app där du väljer en väckningstid och även hur långt innan den tiden du kan tänka dig att vakna. Om du väljer 07.15 som väckningstid och väljer ett väckningsfönstet på 30 minuter kommer appen väcka dig när du sover som lättast mellan 06.45-07.15. I appen kan du även se hur du sovit under natten, hur lång tid och vilken kvalité din sömn har haft.

  Nu borde jag få pengar av företaget för min reklam känner jag haha, men på riktigt så har appen hjälp mig. Kram Dasha, tycker om dig som fan!

  2015-03-12 13:00:45
  Svara
 • Bestäm dig. Lägg mobilen längre bort så du måste gå upp… köp en gammaldags väckarklocka och ställ en bit ifrån som inte slutar ringa förrän du stängt av den.

  Finns även roliga klockor på teknikmagasinet, typ en propeller som flyger iväg och klockan slutar inte ringa förrän man hittat propellern och satt tillbaka i klockan. Kanske något för dig?

  Men viktigast – bestäm dig! Ställ klockan så du ej hinner snooza. Har haft samma problem men är nu en anti-snoozare

  2015-03-12 11:00:11
  Svara
 • Bestäm dig. Lägg mobilen längre bort så du måste gå upp… köp en gammaldags väckarklocka och ställ en bit ifrån som inte slutar ringa förrän du stängt av den.

  Finns även roliga klockor på teknikmagasinet, typ en propeller som flyger iväg och klockan slutar inte ringa förrän man hittat propellern och satt tillbaka i klockan. Kanske något för dig?

  Men viktigast – bestäm dig! Ställ klockan så du ej hinner snooza. Har haft samma problem men är nu en anti-snoozare

  2015-03-12 11:00:11
  Svara
 • Lägg telefonen (med väckning) en bit från sängen så att du blir tvungen att stiga upp. Efter det kommer du troligen lägga dig i sängen igen. Därför ska du ha en väckarklocka som ringer några minuter senare ännu längre bort, t.ex. i rummet bredvid eller liknande!

  2015-03-12 10:49:50
  Svara
 • Lägg telefonen (med väckning) en bit från sängen så att du blir tvungen att stiga upp. Efter det kommer du troligen lägga dig i sängen igen. Därför ska du ha en väckarklocka som ringer några minuter senare ännu längre bort, t.ex. i rummet bredvid eller liknande!

  2015-03-12 10:49:50
  Svara
 • Men alltså jag är precis likadan. Kan inte komma upp utan att snooza i hundra år och sen kolla på mobilen för att kanske sova lite till.

  2015-03-12 10:06:52 http://www.throughmydreams.devote
  Svara
 • Men alltså jag är precis likadan. Kan inte komma upp utan att snooza i hundra år och sen kolla på mobilen för att kanske sova lite till.

  2015-03-12 10:06:52 http://www.throughmydreams.devote
  Svara
 • Gud vad jobbigt :/ du kanske har underskott på någonting, någon mineral eller vitamin eller liknande, är det lika illa på sommaren?

  Jag måste gå upp tidigt för att komma till jobbet i tid och jag lägger alltid min mobil långt från sängen så att jag måste gå upp och stänga av alarmet. Visst kan man gå tillbaka till sängen sen men oftast blir det en så brysk väckning att alla morgonendorfiner sätter igång.

  2015-03-12 09:56:17
  Svara
 • Gud vad jobbigt :/ du kanske har underskott på någonting, någon mineral eller vitamin eller liknande, är det lika illa på sommaren?

  Jag måste gå upp tidigt för att komma till jobbet i tid och jag lägger alltid min mobil långt från sängen så att jag måste gå upp och stänga av alarmet. Visst kan man gå tillbaka till sängen sen men oftast blir det en så brysk väckning att alla morgonendorfiner sätter igång.

  2015-03-12 09:56:17
  Svara
 • Bort med mobilen från sovrummet och köp en philips wake up light. Fungerar svinbra för både mig (som visserligen har lätt för att komma upp) och för min sambo (som har liiiiiiite svårare med den biten)

  2015-03-12 09:53:49
  Svara
 • Bort med mobilen från sovrummet och köp en philips wake up light. Fungerar svinbra för både mig (som visserligen har lätt för att komma upp) och för min sambo (som har liiiiiiite svårare med den biten)

  2015-03-12 09:53:49
  Svara
 • Ett lite roligt tips som jag brukade köra på när jag skulle upp tidigt på morgonträningar osv. var att dricka en kopp te eller en massa vatten precis innan jag somnade, då är jag så kissig första gången alarmet ringer att jag bara måste gå upp, sen är det bara att hålla sig uppe! 🙂

  2015-03-12 09:27:23
  Svara
 • Ett lite roligt tips som jag brukade köra på när jag skulle upp tidigt på morgonträningar osv. var att dricka en kopp te eller en massa vatten precis innan jag somnade, då är jag så kissig första gången alarmet ringer att jag bara måste gå upp, sen är det bara att hålla sig uppe! 🙂

  2015-03-12 09:27:23
  Svara
 • Men beskrev du precis mina sovrutiner? JA! Behöver också hjälp! 🙂

  2015-03-12 09:24:09 http://josefines.devote.se
  Svara
 • Men beskrev du precis mina sovrutiner? JA! Behöver också hjälp! 🙂

  2015-03-12 09:24:09 http://josefines.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!