Kärlek i Oslo

SNART kommer ”Min helg i bilder” men igår hade jag svårt att koncentrera mig på jobbet för det renoveras så idag bestämde jag mig för att jobba hemifrån. Och då känner jag alltid att jag måste jobba extra för att man just jobbar hemifrån. Så har inte alls haft tid med ”Helgen i bilder”. Ni ska veta att just det inlägget tar ungefär en timma att göra. Och så har jag inte velat ”slänga in” ett inlägg bara för att. Men så har jag inte hunnit och blivit stressad – NI FATTAR. 

Det är på gång i alla fall. Här är en urgullig bild på mig och min boyfriend från Grand Hotells takterass i Oslo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • verkar VARA bästa boyfrienden ever…?

  2015-03-17 19:03:31
  Svara
 • verkar VARA bästa boyfrienden ever…?

  2015-03-17 19:03:31
  Svara
 • Asså Dasha, du ser så JÄVLA genuint lycklig ut och det gör mig glad. Du förtjänar verkligen att få vara lycklig efter 1) dom svin du verkar ha träffat tidigare 2) det året du hade i fjol. Din lycka lyser verkligen igenom genom både text och bild på din blogg, sjukt värmande att se.

  Ta hand om dig och KRAAAAAAAAAAAAM ♥

  2015-03-17 14:54:03
  Svara
 • Asså Dasha, du ser så JÄVLA genuint lycklig ut och det gör mig glad. Du förtjänar verkligen att få vara lycklig efter 1) dom svin du verkar ha träffat tidigare 2) det året du hade i fjol. Din lycka lyser verkligen igenom genom både text och bild på din blogg, sjukt värmande att se.

  Ta hand om dig och KRAAAAAAAAAAAAM ♥

  2015-03-17 14:54:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!