Boinkstore lanseringsfest

Som jag nämnt ett par gånger tidigare hade vi ett event igår med butiken BOINK som nu stänger sin fysiska butik och flyttar till webben. Vi bjöd in massvis med mammabloggare och deras barn fick bla känna i olika burkar med läskiga saker i som ”fiskögon” och maskar. Sedan fick de gå loss på en vit vägg och designa sitt egna påskägg. 

Gulliga Lisa stod för catering

och alla kläder vi i personalen hade klätt ut oss till hade vi såklart som vanligt hyrt från SVT-kostymförråd.

<3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • very satisfying in terms of information thank you very much. watch horse racing live stream

  al kass 1 hd sports tv live 2023-07-07 02:30:12 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • Tack snälla för igår! Jag skulle vara tacksam om du tog bort bilden på min son. Stor kram

  2015-03-23 18:19:39
  Svara
 • NÄR VÅRA BRISTER GÖR OSS VACKRA!
  ”Under mina 2.5 år när jag levde med mig själv, så tänkte jag mer och mer ”fan vad mina vänner har haft tur, för det är en gång på miljonen som man träffar någon som älskar en tillbaka lika starkt som man älskar honom”. Jag tappade hoppet rätt hårt om kärleken som man nog förstår när man har detta sätt att tänka, men en dag stod han där framför mig.”

  http://nouw.com/hanshen/nar-bristerna-gor-oss-vackra-18243234

  2015-03-23 17:48:45 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Vet att Elaine och hennes man Gustav inte lägger upp bilder där man ser hans ansikte. De kanske har godkänt detta men kände att de va snällt att säga så det inte blir några ”sura miner”? 🙂

  2015-03-23 17:34:49
  Svara
 • Du vet att Elaine inte vill visa sin son på bild va?

  2015-03-23 17:30:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!