Min morgon i bilder (eftersom helgen i bilder uteblev denna gång)

Vaknade på soffan. Blir så när jag har en dålig natt. Ibland har jag svårt att somna och sova överlag då brukar det hjälpa att ”byta location”. 

Efter duschen gjorde jag mig en kaffe och åt en morot. 


Bredvid står min nya matberedare!!! Ska berätta mer så fort jag lagar något i den. Men inte hunnit.

Blev en sån här från Bosch efter mycket om och men. Som vanligt snoozade jag för länge och det resulterade i att jag inte hann tvätta håret eller sminka mig värst länge så mina bästa vänner då är torrshampoot  FRESH ME UP från Bangerhead och mitt nya magiska foundation (aldrig varit ett fan av foundation, alltid jobbat id puder förut) från Youngbloood som finns här

Resten som ni ser på bilden fick följa med i väskan till kontoret. Mascara härifrån och bästa highlighter härifrån


Åt även två ägg på stående fot över papperskorgen. Idag ska vi nämligen äta tidig men superlyxig lunch så två ägg fick duga. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!