FREDAG:
Jag vill säga att helgen började redan på fredageftermiddagen. Helium hade en mysig bubbellunch på Konditoriet som ligger i Sturegallerian. De har ett koncept där man dricker bubbel och har det mysigt istället för att dricka stor stark på en aw. Ni fattar?
Vi var bara ett litet gäng på tio personer och alla kände alla.
Riktigt mysig start på helgen.
Efter lunchen jobbade jag några timmar på kontoret och sedan promenerade jag tillsammans med min kille förbi en mattbutik. Vad tycker ni om denna matta? Den är lite grönare i färgen än på bilden. Funderar på den till vardagsrummet.
På kvällen åkte vi hem till hans föräldrar på middag. Här dricker jag ett glas bubbel i väntan på maten.
Det serverades lamm! Efter middagen tittade vi på Let’s Dance och sedan sov vi över.
LÖRDAG:
På lördagen åkte vi ut till Täby Centrum för att titta på Niklas Berglind & Eric Josjö’s vernissage. Och shoppa lite. Täby Centrum är verkligen enormt! Här är en bild på mig och Daniel framför utställningen. Visst är min hårfärg fin nu? Herregud tycker denna är absolut helt perfekt. Vill aldrig den ska ändra sig!!!
Mellan shopping och vernissage var det dags för ett glas bubbel.
…och sen selfie.
…och i bilen hem passade man på att pussas lite.
När jag kom hem blev det liten stödmellis innan middag (buffelmozzarella) och ett glas rött. Detta är mitt nya favoritvin förövrigt. Finns på beställningsvara på Systemet. Här.
Här är min shopping! Visar i ett eget inlägg.
När klockan slog sju mötte jag upp Maxinne och Cassandra för middag på älskade YUC!
Vi bad Ragnar (kökschefen) gå loss och fick fria händer så vi fick en helt sinnessjuk middag. Flera rätter som inte fanns på menyn än som vi fick smaka på och bedöma. Detta var en middag sent att glömma.
SÖNDAG:
På söndagen blev det brunch på en gång. Liten sallad med tomat, gurka och gräddfil och en omelett med champinjoner och spenat.
En Nespressokaffe och Påskmust (är en sån sucker för läsk…). Men visst har jag gulliga kycklingar i bakgrunden?
Här visade jag mina nya goggles från POC för min kille.
HUR SNYGGA?! Nu är det bara några dagar kvar till Åre.
På kvällen lagade jag Ceviche! Två olika. Är helt besatt av mexikans mat tack vare YUC nu så många rätter inspireras av dem.
Recept får ni i veckan.
Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. https://freehorseracingtv.com/live2/
We always follow your beautiful content I look forward to the continuation. https://farmasiucretsizuyelik.com/
very satisfying in terms of information thank you very much https://yoykem.com.tr/
As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts. https://merkitevdeneve.com/Dikili-Evden-Eve-Nakliyat
I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great.
it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/
Åh vilka härliga bilder! 🙂
Var är kycklingarna ifrån? Så fina! Vill ha
Ceviche kommer från Peru 🙂