Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lunch på Konditoriet, shopping i Täby Centrum och recept på Ceviche

FREDAG: 

Jag vill säga att helgen började redan på fredageftermiddagen. Helium hade en mysig bubbellunch på Konditoriet som ligger i Sturegallerian. De har ett koncept där man dricker bubbel och har det mysigt istället för att dricka stor stark på en aw. Ni fattar? 

Vi var bara ett litet gäng på tio personer och alla kände alla. 

Riktigt mysig start på helgen. 

Efter lunchen jobbade jag några timmar på kontoret och sedan promenerade jag tillsammans med min kille förbi en mattbutik. Vad tycker ni om denna matta? Den är lite grönare i färgen än på bilden. Funderar på den till vardagsrummet. 

På kvällen åkte vi hem till hans föräldrar på middag. Här dricker jag ett glas bubbel i väntan på maten. 

Det serverades lamm! Efter middagen tittade vi på Let’s Dance och sedan sov vi över.


LÖRDAG: 

På lördagen åkte vi ut till Täby Centrum för att titta på Niklas Berglind & Eric Josjö’s vernissage. Och shoppa lite. Täby Centrum är verkligen enormt! Här är en bild på mig och Daniel framför utställningen. Visst är min hårfärg fin nu? Herregud tycker denna är absolut helt perfekt. Vill aldrig den ska ändra sig!!! 

Mellan shopping och vernissage var det dags för ett glas bubbel. …och sen selfie. 

…och i bilen hem passade man på att pussas lite. 


När jag kom hem blev det liten stödmellis innan middag (buffelmozzarella) och ett glas rött. Detta är mitt nya favoritvin förövrigt. Finns på beställningsvara på Systemet. HärHär är min shopping! Visar i ett eget inlägg. 

När klockan slog sju mötte jag upp Maxinne och Cassandra för middag på älskade YUC!

Vi bad Ragnar (kökschefen) gå loss och fick fria händer så vi fick en helt sinnessjuk middag. Flera rätter som inte fanns på menyn än som vi fick smaka på och bedöma. Detta var en middag sent att glömma. SÖNDAG:

På söndagen blev det brunch på en gång. Liten sallad med tomat, gurka och gräddfil och en omelett med champinjoner och spenat. 

En Nespressokaffe och Påskmust (är en sån sucker för läsk…). Men visst har jag gulliga kycklingar i bakgrunden? 

Här visade jag mina nya goggles från POC för min kille.

HUR SNYGGA?! Nu är det bara några dagar kvar till Åre

På kvällen lagade jag Ceviche! Två olika. Är helt besatt av mexikans mat tack vare YUC nu så många rätter inspireras av dem. 
Recept får ni i veckan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson