Wolford Barcelona Dress

Ni som känner mig och följt bloggy ett tag vet att det INTE är ofta lilla Dashis bär klänning. Men denna från Wolford är jag väldigt förtjust i. Och jag vet hur galen Petra kommer bli i denna. Kommer inte få ha den ifred i Åre

Materialet är av absolut härligaste. Och längden är perfekt. Kändes nästan som om min lilla rumpa förvandlades till en Kardashianrumpa. 

Denna modell heter Barcelona Dress. 

Bilderna är tagna i helgen. Daniel smög sig på när vi fotade outfiten så han fick vara med här. Men nu till en helt annan grej. SER NI MIN HÅRFÄRG? Tror aldrig jag varit såhär nöjd med en färg någonsin. Ska alltid visa denna för min frisör Gabbi from nu. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!