Dinner at Tungårdens

Denna dag har gått i ETT. Känns som om jag knappt kom in på kontoret och så var det korr här och möte där och sen skulle man skriva text och sen en annan text och sen ett viktigt mail och sen ett ÄNNU viktigare mail. 

Ja, hoppas ni förstår. Har lilla kameran liggandes här bredvid mig med så många bilder att visa er men tiden räckte helt enkelt inte till idag. Nu ska jag iväg till lilla Petra på en middag. Hon har designat ett par glasögon för Specsavers. Jag är övertygad om att de är superfina. Inte för att jag passar i glasögon men ska bli kul att testa. 

Imorrn, då kommer bildregn från Åre. Är ni sugna? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!