ÅRE DAG 1

Vi började dagen med att kitta oss med diverse skidutrustning. 

Jag och Petra hade nya goggels från POC. Jag är besatt av mina. De ser ut som spegelglas. 

Jag hade byxor från PEAK Performance jag drömt om i tre säsonger tror jag? Men de har varit slut i min strl forever. Äntligen fick jag ett par. Dessa är så fina så man vill bara skrika rakt ut. de är tighta och vida nertill. A freakin dröm. Jackan är också från Peak men ni får se en bättre bild på den i ett annat inlägg. 

Efter lite skidåkning var det dags för afterski.

Min kille flög ju från Norge så han kom lite senare. Så jag låtsas pussade på honom. 

Här är en liten pose innan middag på Wersens

Här en bild vi tog tusen gånger eftersom vi skrattade så mycket. <3

Zippin on that cocktail. 

En till bild… Hehe. Linkan (höger) jobbar uppe i Åre denna säsong. Så himla kul att träffa han. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!