HÅRFRI med IPL laser

Ska vi börja med att se alla dessa olika färger jag haft på mitt hår på h u v u d e t? 

Gillar ju den platina mest. Men den sliter för mycket på håret tyvärr. 

Snart är sommaren här. Känner ni det? Just i luften idag luktar det vår. Det betyder att sommaren är bara bakom hörnet. Jag är så glad att jag lasrat bort allt hår ”ner till” och armhålorna. Verkligen varit så HEMKST i så många år för mig. Detta oändliga raknade hade jag inte haft något emot. Men de röda prickarna… När man är utomlands och lever i bikini i många dagars efter varandra. Det är inte bara fult utan det gör faktiskt ont också. 

Nu är jag glad att mitt nästan är helt borta. Liten tuss här och där kvar. 

VILL NI OCKSÅ GÖRA DET? Puts väck med röda och irriterade prickar. Jag gör hos Margaux kusin på salongen Spa By Us.

Ni kan få samma erbjudande som jag kör på och det är: 

1995:- (ordpris 2700:-) för armhålor och bikinilinje PER GÅNG.

Man behöver olika gånger beroende på hårväxt och hårkvalite. 

Boka HÄR. Eller på telefonnummer: 086112311

(Erbjudandet gäller April ut)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!