Ceviche med Torsk och pilgrimsmusslor:
MÅNGA Lime
Citroner
Salladslök
Mango
Koriander
Olika Chilifrukter
Färska pilgrimsmusslor
Färsk torsk
Skär torsken och pilgrimsmusslorna i fyrkanter stora som en tumme.
Tvätta (!) och riv sedan skalet från några lime och några citroner.
Hacka chili. Jag har ganska mycket i men gör som ni vill. Men det är gott att blanda lite olika i en ceviche.
Ner med allt i en bunke!
Och pressa lime och citron tills allting är täckt av juice.
Rör om ordentligt och sen ska det in i kylen i ca en timma så det får marinera sig ordentligt.
Servera med rikligt med juice!
Jag gjorde även en annan liten variant med Salmalax.
Koriander
Salmalax
Rödlök
Mini tomater
Vitlök
Gurka
Lime
Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. https://freehorseracingtv.com/live2/
Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! ary news urdu
Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! https://freehorseracingtv.com/live/
Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Bergama-Evden-Eve-Nakliyat
it’s awesome article. I look forward to the continuation.
Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. https://freehorseracingtv.com/