Sommarplaner

Hej mina små kycklingar! 

Har ni gjort sommarplaner än? Många har säkert bokat allting redan. Men jag har alltid varit dålig på det. Alltid hoppat på resor sist av alla och tom bokat många många veckor efter alla andra. 

Men oftast har jag iof köpt biljett någon vecka innan bara. Åkt till Thailand två gånger inom 48h efter att jag köpt biljett. Men jag har alltid haft såna jobb där jag kunnat varit väldigt flexibel. Nu är det andra bullar som gäller. Hela tre månader kvar till Juni och vi har nästan hela våran semester bestämd. Nu sitter vi och börjar boka upp. 

Vi ska bila genom Italienska rivieran och avsluta på Franska rivieran hos en kompis. Så jag söker nu en CAB. Jag kan tänka mig nästan vilken som helst. Både ny som gammal (inte för gammal så den ger upp halvvägs) – men ni förstår. Jag tänker att ska vi bila längst havet så vill jag ha en bil utan tak. Vet ni var man kan hyra sådana? Dvs över hela Juli och med start i Stockholm och lämna den i Frankrike. I värsta fall kan vi köra hem dem till Stockholm också. 

Har ni tips? Säg gärna till. <3 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!