Uppdatering från eran Dramaqueen

JAHAPP alla ”Grattis” var tydligen för att jag fyller år snart. 

Jag är så dramatisk. Jag vet. Förlåt. <3 🙁

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great watch royal ascot live

  newsmax live tv 2023-07-15 09:01:08 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Som jag skrev nedan gillar jag din blogg, och dig såklart, annars hade jag inte läst. Tänker dock att du måste tagga ner ibland när det gäller kommentarer och inte vara så dramatisk. Det finns bloggare som får hundratals elaka kommentarer och ignorerar dem. Du får någon enstaka lite elak kommentar ibland och skriver ett upprört inlägg pga det (och i det här fallet var det inte ens menat som elakt:)). Ta det med ro istället, det kommer alltid finnas människor som går igång på att hacka på andra. Ignorera dem! Inte värt att lägga energi på. Kram på dig Drama queen.:)

  2015-04-14 09:02:27
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Linda:
   Heheh nu var jag inte upprörd. Ville stoppa rykten om att jag var gravid innan de blev större tänkte jag om jag varit slarvig i mitt skrivande. Jag är väldigt dramatisk både i bloggen och privat så det är något jag kommer fortsätta vara 🙂

   Dasha 2015-04-14 10:11:40 http://dasha.devote.se
   Svara
 • haha söta du 🙂

  2015-04-13 21:41:28 http://lie7.for.me
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!