Vietnamesiska vårrullar, träning och att få odla sina egna grönsaker

FREDAG: 

Fredagen började med aw på Sturehof med min BF. Vi drack champagne och firade Heliums nya kontor. Nybrogatan flyttar vi till tillsammans med Petra. Det ska bli så himla roligt!!!! På vägen hem handlade vi massa smått och gott i Hötorgshallen

Kryddig laxtartar och toatsskagen la vi på mina hemmagjorda knäckebröd. 

Sen var det ostar och grönsaker och dippar och rödvin, såklart. Sedan somnade jag innan klockan slog tolv. 

LÖRDAG:

Lördagen började med att inredningssurfa. Så himla mycket jag bara vill ha och vill ha och vill ha. *gah*

Klockan elva mötte jag upp Josi och gick en powerwalk runt Kungsholmen


Sedan blev jag lurade till det sjukaste benpasset EVER. Har så ont idag att jag inte kan gå. ALLS. 


La mig på terassen och tog igenom mig lite…


Bjöd på brunch hemma! Här är min hemmagjorda granola. Ni får recept nästa gång jag gör den.

För måste göra om receptet… Är inte riktigt nöjd med hur det blev. 

Här är en del av brunchen! 

Mums för mycket pålägg och grönsaker.

Så här ser mina smörgåsar ut. Perfekta va? Många brukar skratta åt mig men jag gillar att göra mina smörgåsar med mycket kärlek. 


Sedan var det dags för jobb för Josefs skull. Det var en hylla som skulle upp och en rullgardin som skulle göras om och sen skulle han sätta fast elementskydd som lille Harley dragit ner en gång för längesedan. 


På kvällen gjorde jag vietnamesiska vårrullar (recept har jag lagt ut förut och de finns HÄR) och så drack jag och min BF Bloody Marys. Han gillar inte bloodys egentligen men min var den bästa han smakat hittills pga jag är bäst i världen på att göra bloodys.


SÖNDAG: 

Jag vaknade med det sjukaste suget på att träna så jag åt två ägg och studsade ner! Snart är sommaren här och eran ”lilla” Dashis har fan aldrig vägt såhär mycket som hon gör nu. BF-kilona is REAL. Men de ska bort. Kämpa. 

Men kolla på den där vattenflaskan jag har framför mig.

Jag har en hatkärlek till den. Den är av glas så den är typ lite tung? MEN flaskhalsen man dricker ur är perfektion. Den är så skön och perfekt form och storlek. Men korken är jobbig för man måste skruva upp den och när man tex står på bandet som jag här så är det jobbigt. Men sen är den så himla fin! Känns väldigt lyxig. Jag har så svårt att bestämma mig för om jag gillar eller ogillar den. Gillar iof den mycket mer än ogillar. Men stör mig på den också. Förstår ni känslan? Kommer definitivt använda den mer, men…. Hehe. 

Sedan var det långfrukost som min BF hade dukat fram <3

Vet ni hur mycket jag älskar honom? Jag älskar honom så mycket att ibland vill jag nypa honom. Eller bita honom. Så jag vet att han finns på riktigt. Att han verkligen ligger där bredvid mig i soffan. 

Efter frukosten åkte vi till min killes föräldrar. Jag hade med mig denna bok av Christian Hellberg ”Alla älskar Grillat” som de fick av mig eftersom de har en grill och inte jag. 


Sen gjorde vi en så himla rolig sak!!!! 


De ringde oss i veckan och sa att vi kunde köpa en låda och ha på deras tomt. 


Så vi behandlade lådan…


Så satte vi den på plats! 
Jag bar massa jord att fylla våran fantastiska låda med. …detta ska vi plantera! Körsbärstomater och chilli och rädisor och gurka och gräslök och morötter och rödlök! 


Längtar tills detta börjar gro nu. Mina älskade små plantor. 


En överlycklig tjej! 


Föräldrarna bjöd på ugnsbakad lax med räkgojja på och grönsaker och potatis. De har även sått potatis. Den längtar jag efter att få smaka på… 

Vid niotiden sa vi hejdå till denna fina utsikt och åkte hem för att mysa. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!