TACK HAPPYPLUGS

TACK HAPPYPLUGS FÖR SKALET SOM RÄDDADE MIN MOBIL IMORSE!

Som vanligt var jag lite sen… Så i vanlig ordning fick jag springa till bussen. Och idag var det premiär för att ha en liten klack på sig sen jag stukade foten för några månader sedan så då gick det extra klumpigt och studsigt. 

VIPS så tappade jag ut mobilen på marken och paniken när jag ser att den landat upp och ner. När jag tar upp den så har skalet gått sönder på två olika ställen men skärmen klarade sig. Tack Happyplugs och livet för att denna morgon inte slutade i katastrof. 

(Ignorera mina hemska naglar. Söker ny nageltjej as we speak. Har ni något tips på någon som sitter på Kungsholmen/Östermalm maila gärna mig på [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!