SLÄNGA VIN? Hell no.

Hur gör ni med snuttarna som ibland blir kvar i vinflaskorna? Jag tillhör inte dem som måste dricka upp ifall det är lite kvar. Jag är tvärtom. Lämnar ofta kvar ett till två-tre glas per flaska. Sen går det några dagar och då har det helt plötsligt jäst och är inte drickbart längre. Vad gör man då? JO man gör långkok på vinet. 

Jag hade två öppnade flaskor kvar från förra helgen och så slängde jag i lite av vad jag hade hemma i kylen. Högrev från frysen, gullök, en palsternacka, lite morötter och färsk timjan och persilja. Sedan dödade jag grytan med chili och vitlök men det kokas ändå bort så det gör inget om man tar mycket. 

Lät detta bubbla hela dagen, ungefär åtta timmar sedan blev det tacos för hela slanten. En måndag. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!