Man kan aldrig förutspå detta med barn

I helgen ska jag äntligen få ha min lilla Harry igen. Längtat efter många-timmars-mys med honom. Har ju träffat han lite här och där och några timmar förra veckan men längesen jag hade honom för mig själv att krama om och mysa med. 

Alla andra gånger har Becca alltid haft med sig en extra säng som han sovit i bredvid mig i min säng pga att han kan vara ganska våldsam i sömnen. En gång vaknade jag varje halva timme HELA NATTEN och efter den natten sa jag att han tyvärr inte kunde sova i min säng längre. 

Men nu är han äldre och klokare så jag smsar med Becca om hur jag ska ge denna slagskämpe en extra chans och välkomna honom in i min säng. Men det här med barn är tydligen inte så jättelätt att förutspå! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!