När man alltid måste lubba till bussen.

Det här är så typiskt mig. Jag vaknade tidigt idag (OCH KOM UPP) och iväg på powerwalk. Sedan satte jag mig framför datorn och jobbade en stund. Sedan hoppade jag in i duschen och när jag var klar där fanns det nya mail att utforma och svara på. Sedan blev klockan helt plötsligt så mycket och jag insåg att mina två timmar hemma hade jag fortfarande inte hunnit äta frukost på och lunch idag är inte förrens klockan 13 så det blev riktigt bråttom. 

Fick göra några mini smörgåsar och äta dem springandes till bussen i hushållspapper. Så här är det med mig jämt. Spelar ingen roll hur mycket tid jag har på morgonen, jag måste ändå alltid lubba till den där förbannade bussen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • very satisfying in terms of information thank you very much.gulfstream live racing today

  dubai racing tv live 2023-07-07 09:38:44 https://freehorseracingtv.com/live/horse-racing-tv-free-stream/
  Svara
 • Hahahahahaaha jag dör, jag kommer ihåg den där podden!!! Kissade nästan på mig när du sa det!!! Vilken podd var det???!!! Måste lyssna på den igen!!!!

  2015-04-26 00:01:00
  Svara
 • Hahahahahaaha jag dör, jag kommer ihåg den där podden!!! Kissade nästan på mig när du sa det!!! Vilken podd var det???!!! Måste lyssna på den igen!!!!

  2015-04-25 23:58:17
  Svara
 • men så gott

  Angelina 2015-04-25 17:24:24 http://angelinaslife.devote.se
  Svara
 • Hej Dasha! Jag lyssnade just på din och Michaelas sista podd och jag måste bara säga att historien du berättade om när du vaknade upp mitt i natten och tog strypgrepp på din kille för den där högtalaren – det var det roligaste jag hört. Satt på tåget och lyssnade och fick anstränga mig sååå hårt för att inte börja skratta rakt ut. Måste sett ut som att jag kvävdes. Älskar att du delar med dig av sånt, var bara tvungen att säga det! 😀 Du är bäst, kram!

  2015-04-24 10:52:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!