Helg med Harley, Penny och GRÖNA LUND

FREDAG: 

Min fredag började med en lunch på Teaterbaren tillsammans med Walter. Vi pratade bara om jobb. Jag pratade bara om mitt jobb och han pratade bara om sitt jobb. En halv sekund pratade vi även om hans nya hus i Bromma. Walter har alltså blivit villaägare och lämnat livet i stan. Så vuxet.

Eftersom att det var fredag drack vi champagne. Tre glas var. Helrätt att smygstarta helgen på detta viset.


Jag hade pms och var otroligt svullen i ansikte. Denna bild är sjuk! Men ville visa er. Att livet inte alltid är en dans på rosor. Ibland ser man ut som en ballong. 


En selife i en hiss efter ett litet möte. Varit sugen på en Stella Mccartney väska ett tag. När jag och Margaux bytlånade väska i veckan har jag blivit helt besatt. Visst är den fin? Den är praktisk för man kan både ha den som ”liten” väska samt stor så man får plats med dator. Det är viktigt för mig att få plats med datorn. Längtar tills jag blivit lite mindre fattig och kan ha en dator på jobbet och en hemma så man slipper släpa på den varje dag…


På kvällen åkte jag hem till Becca och lagade rödspättan som jag visade i tidigare inlägg. 


Becca drack bubbel och jag rödvin.


Efter middagen hade jag och Harley popcornmys. 


Och som resten av Sverige kollade vi på Lets Dance finalen och dansade. 


LÖRDAG

På lördagen tog Calle med mig och Harley till Grönanpremiären. Så otroligt snällt! <3


Penny gillar inte pojkar så mycket men supertur att det gick bra med Harley. Han kanske lurade henne med sitt långa svall och charmiga ögon 😉


Här var Harley lite sur för att Penny nuddade hans vagn…


Men det gick över snabbt när de fick åka Nyckelpigan


Sedan behövde Calle och Anitha åka hem men Penny ville stanna så det fick hon med mig och Harley. Här kramas de med en ny kompis! 


Det var min första gång att vakta två ungar samtidigt men jag tror jag är super dagmamma för det var bara kul. Hur kan jag älska barn så här mycket? Gah dör. *cravings* (skoja.)

(inte). 


Efter fikapause med popcorn så ritade vi. Harley ritade en BANDBIL (brandbil) och Penny ritade av mig och Harley.


När vi åkte lilla parishjulet hade Harley tröttnat på att rita medans Penny inte alls var klar. Hon frågade vad mina skor hade för märke och vart min jacka kom ifrån och antecknade ”Nike” och ”Peak”. 


Klassiska Grönan bild! Men tyvärr tog jag bara en och Harley slant precis då…..


Det här var SÅ ROLIGT. Framför ungarna är det en alien de skulle pricka med vattenpistolen. I ögonen och munnen när den blinkade. Men om ni tittar på Pennys stråle så ser ni att hon trodde man skulle pricka mjukisdjuren som stod uppradade där uppe. Dvs mjukisdjuren som man vinner! Så hon blötte ner varenda en av dem! Jag och tjejen som jobbade där kiknade av skratt. Har även en liten film på detta. Ska lägga upp på instagram lite senare idag. 


Sedan lämnade vi av lillskropan hemma. 


…och handlade lördagsgodis. Här var det hög koncentration som gällde. Harley stod och valde och funderade länge. 


Det är så skönt med vagn? Man slipper bära tunga kassar och väskor. Älskar vagn. 


Vi lagade pizza hemma! 


Och sedan tittade vi på Emil i Lönneberga och åt godis. <3


SÖNDAG

Jag och Harley vaknade vid sjutiden och åt frukost och bara myste länge i soffan innan hans moster kom och hämtade honom på eftermiddagen. Själv la jag mig i soffan för att jobba lite men råkade somnade och vaknade nästan 4 1/2 timme senare. Då gjorde jag mig en middag och sedan la jag mig i sängen. Kollade på två avsnitt av Vampire Diaries och sen somnade jag för natten. Så inte en enda bild tog jag under söndagen tyvärr. 

Hoppas eran helg var lika härlig som min. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!