Misslyckad rödspätta

Jag tänkte jag skulle visa er en katastrof. 

Allting blir ju inte alltid jättebra. Ibland blir det lite sämre än vad man tänkt sig och ibland blir det total katastrof som i fredags. 

I ”Min helg i bilder”- får ni se hela kvällen men här kommer en liten inblick. Jag var hemma hos Becca på fredagsmys och skulle göra rödspätta med champagnesås. Maträtten blev faktiskt fantastisk. Jättegod! Men jag misslyckades katastrofalt med uppläggningen. Ser ni såsen allting flyter omkring i? Detta är alltså ingen soppa. Det är sås… Jag tänkte ”mycket sås är gott”. Och det är det ju. Men inte så fint. Som tur är så vart maträtten magisk och Becca älskade det. Men fint blev det inte…Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!