Photosession med Petris in the sun

NU är det så mycket som händer hörrni. 

Från och med nästa vecka flyttar vi kontor. Till Nybrogatan. Det ska bli så himla skönt att få ett eget rum. Nu har vi suttit i ett stort rum med många andra och det är inte nice när man måste gå iväg för att prata privat. Sista månaden har det tom varit ett renoveringsobjekt så man har knappt kunnat sitta där överhuvudtaget. 

Tillbaka till flytten!

Vi flyttar ihop med Petra! Det ska bli så mysigt och roligt. Verkligen något jag ser fram emot. Idag hade vi en liten photosession med hennes över-över grymma kamera innan ett möte. Den kostar en förmögenhet och tar också helt overkliga bilder. Dessa nedan är det ingen redigering på. Men de skulle platsa i vilket magasin som helst (kvalitetsmässigt alltså, hehe). 

Lager157 – Solglasögon

Softgoat – Tröja 

Mango – Jeans

Louis Vuitton – Väska

Acne – Skor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!