En första är så himla go’

NU har vi precis flyttat in på Nybrogatan! Vårt nya kontor! 

Firar med en bärry. 

Sedan ska jag springa till Bangerhead och föna håret. Och efter det ska jag äta middag på Bistro Jarl och sedan ska jag ta ett glas bubbel med min bästaste vän. Min själsfrände. Min tvilling. Bra onsdag helt enkelt. 

PÅ TAL OM BISTRO JARL. 

Visste ni att Chanel har köpt upp lokalen? De knackade på och sa ”Hej, vi ska ha denna lokal”. Och alla vet att för rätt pengar är allting till salu. Så i höst slår Chanel upp sina magnifika dörrar till Stockholm. Älskar att Stockholm blir mer och mer en storstad som Paris, London, New York för varje år som går. 

Älskar min fina stad. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!