Sluta skada er ungatjejer

Varje morgon vaknar jag till med att titta gå igenom Instagram och sedan Twitter

På Twitter läste jag något sorgligt idag… Margret skrev detta: 

…och det högg till i hjärtat. 

Jag har själv varit ung tjej och kämpat mig igenom månader och veckor som varit tunga. Men framför allt så hade jag en period i mitt liv för ungefär 1 1/2 år sedan som var extremt jobbig. Det var mycket som hände, ni vet effekten ”allt på en gång” och all luft gick helt ur mig. Men man lärde sig något av det med. Kom ut starkare än någonsin och startade Helium!

Men ni ska veta att det viktigaste med alla former av svarta hål är att DET BLIR BÄTTRE. 

Livet går vidare. En dag vaknar man och så känns det lite bättre. Lite lite lite bättre. Det kan ta en vecka. Men det kan även ta ett år. För mig tog det nog lite mer än ett år att bli bra. 

Vad jag vill säga är att (citerar Margret) ”Det blir aldrig helt perfekt men det blir bättre”. ”Och vi har varandra”. 

Ni vet att ni alltid kan maila mig och jag försöker avvara ett par timmar i veckan på att svara på alla era mail. Jag önskar att jag kunde åka landet runt och ge er alla som behöver en kram och torka era tårar och berätta att det blir bättre. För det blir verkligen det. Skada inte er. Ha en fin Valborg och ta hand om varandra <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!