Skit sur

Det här är en av mina basprodukter. Jag har alltid stark salsa hemma i kylen. Använder den till allt när man ska göra lite "snabbmat". Dvs har den i omeletten, på mackan, till salladen, i såsen – ja you name it. Jag har nog en miljon användningsområden för denna fantastiska sås.

Men.

Min matbutik har slutat köpa in den stora burken utan envisas med att i stort format endast ha "Chunky"-versionen. Det är alltså större klumpar och mer slemmiga saker. Jag ogillar slemmiga grönsaker. Så måste alltid köpa lilla burken men den tar slut på en sekund. Och detta är något som gör mig förbannad varje gång jag är på affären.

Har ni några sådana dumheter eran butik håller på med? Ska man säga till eller är man en jobbig tant då? Vad gör man. Sur är jag i alla fall.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!