Spagetti och köttfärsås

I torsdags eller fredags eller när det nu var lagade jag en bolle. På ”Etisk köttfärs”! 

Istället för att djuren ska bli stressade etc under slakten och framförallt färden till slakten så kommer dessa slaktare till gårdarna. 

Ärligt vet jag inte hur mycket godare eller annorlunda det smaka men det känns helt klart fräschare och trevligare. Man känner sig bra. Bättre. Vet inte om man någonsin kommer känna sig helt 100% ”bra” med att äta något levande men jag känner mig inte så pass dålig att jag kommer sluta men kan man tänka på det och göra det lite bättre gör jag gärna det. 

Åt med bönpasta, mycket chili och mycket vitlök. Bästa tipset för en lyckad bolle.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!