Att det ska vara så jobbigt att bara träna lite

Det är verkligen hädiskt att träna.

Inte bara själva träningen i sig. Den är jobbig och man blir trött och svettig… Men allting runt omkring träningen är freakin pain in the as. Man har en överfull ryggsäck och kasse man måste släpa på. För det är handduk och det är skor och det är necessär och det är smink och sen har man alla vardagliga grejer OCKSÅ. Som dator.

Men vet ni något man borde uppfinna. En mindre vattenflaska. Som man skulle kunna vika ihop. Så den blir mini liten. Som en kartongbit kanske. Jag vet inte. Men den enorma platsen den tar i min väska är inte acceptabelt. Ska man börja unna sig en ny flaska varje träningspass? Det är 25kr. Jag tränar ändå fyra dagar i veckan nu. Det är ca 400kr i månaden på fucking vatten. Som är gratis. Nä vet ni. Så lat är jag inte än.

Men sur är jag. Att det ska vara så jobbigt att bara träna lite?

En annan sak som också är jobbigt med träningen är att det tar sån tid! När man är klar efter 60 minuter så ska man svettas av lite… Sen duscha sen föna hår sen sminka sig.

Nä nu.

Nu har jag gnällt av mig för idag. Nu ska jag träffa en kompis för möte. Det ska bli riktigt trevligt. Vi ska äta frukost på Konditoriet.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. kcal news live

  urawa horse racing live stream 2023-07-07 08:02:11 https://freehorseracingtv.com/live/horse-racing-tv-free-stream/
  Svara
 • Hej Dasha! Här är en snygg och vikbar vattenflaska http://minio.se/easy-bottle/
  Jag kör med microfiberhandduk till håret och den tar inte så stor plats! Men jag håller med dig, träningssakerna tar mkt plats!
  Kämpa på! Kram 🙂

  2015-05-05 19:50:29
  Svara
 • https://fyndiq.se/product/527322-vattenflaska-vikbar-med-karbinhake-li/

  som alla andra skrivit, vikbar flaska, bra lösning! 🙂

  2015-05-05 17:46:47
  Svara
 • Hatar också allt det där. Därför tränar jag alltid på vägen hem från kontoret, sitter i gymkläder på kontoret (de dagar jag inte har ärenden utanför/ska träffa andra människor än mina kollegor) och duschar hemma. Smidigt och bra!

  2015-05-05 15:09:58
  Svara
 • Bästa tipsen
  1. Bär träningsläger under dagen
  2. Duscha hemma (slipper du bära med dig handduk, smink, duschcream etc.)

  Då är det endast vattenflaska som du behöver ha med 🙂
  Dessutom är ju träningsläger supersnyggt = asgött 🙂

  2015-05-05 14:12:54
  Svara
 • JAG HÅLLER MED HELT. Det är tiden jag stör mig mycket på, träna en timma, stretcha, sen duscha etc. Allt som allt är det alltid en två timmar, sen måste man ta sig till och från gymmet som också tar tid. Med ett stressigt jobb är det liksom allt man hinner.
  Plus att mitt gym har en så äcklig dush-area att jag inte klara av den, så måste alltid hem istället.
  Vet att balance vid stureplan hade så man kunde betala för att ha handduk varje gång – bra lösning men det kosta. (jag har microfiberhandduk istället men man blir så där torr-fuktig och det är inte kul att klä sig då tycker jag…)
  Vi får kämpa vidare helt enkelt. Kram !

  2015-05-05 13:16:44
  Svara
 • Inte det allra snyggaste, men den blir ju PLATT! 🙂 Och kostar dessutom typ ingenting.

  http://www.rusta.com/se/vattenflaska-p55951101.aspx

  2015-05-05 10:19:25 http://josefines.devote.se
  Svara
 • Men dasha, det finns lösningar på dina problem! 1) handduk: skaffa en sån där mikrofiberhandduk. Tar ingen plats och funkar grymt bra! 2) vattenflaska, köp en platt vattenflaska. Xxl säljer sådana för 19kr sök på baladeo ihoprullbar vattenflaska. Med dessa två knep minimerar man packningen med typ 30%. Sen brukar jag gå till gymmet i mina träningsskor för att minimera mer packning och ha extra skor på kontoret 🙂

  2015-05-05 10:17:18
  Svara
 • http://www.itsajten.se/produkt/Vik–och-frysbar-vattenflaska-vit-1
  Här har du en VIK och FRYSbar vattenflaska! Hur bra?! ????

  2015-05-05 10:01:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!