Nya devote.

Vad tycker ni om nya Devote då. Jag tycker det är cleant och fräscht. 

 

Dock försvann dessa bilder spårlöst när jag la upp dem tidigare idag utan text så händer det vet ni varför. Vi börjar med denna bild. Vid lunch tränade jag ben på Sats Stureplan med min PT Matilda.

(Byxor Björn Borg och linne Adidas)

Sedan promenerade jag bort till Zink och åt denna biffsallad. Slaktade den. Var så hungirg. Åt tom paprikan! Och jag gillar inte ens paprika (?!). 

Klockan 15.00 hade jag ett annat möte men sprang in på Schuterman och fönstershoppade en smula innan. Denna koralldröm från Celine är beyond fantatsisk. 

Denna blå är mer praktisk och också fin. Har svårt att bestämma mig. Vad tycker ni?

På fredag åker jag utomlands!! Med Nelly. De har chartat ett helt plan och bjudit med ca 300 personer. Det råder panik bland samtliga vänner då alla undrar vad den andra ska ha på sig och med sig. Här har jag preppat lite smycken jag ska ha med mig i alla fall. Från River Island och några märken jag inte vet. 

Och sist men inte minst vill jag berätta om mina doftpinnar. Så länge jag kan minnas har jag haft olika doftpinnar hemma. Speciellt i badrummet och i garderoben. Minns när någon sa till mig att det alltid luktar så fräscht när man kommer in hemma hos mig. Det är 100% doftpinnarnas verk. Ville berätta det för er för var en stor diskussion om doftpinnar på Twitter förra veckan och alla ratadem dem av någon anledning. Jag är i alla fall deras största fan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!