Snabb och go vardagsmat

God kväll på er.

Idag är min mamma på besök och hon önskade sig kyckling till middag så kyckling fick det bli.

Jag har en olivolja flaska jag gör lite olika sorters olivolja i. Just nu innehåller den chili. Denna olja smetade jag över kycklingen och saltade och pepprade och la in i ugnen. Samtidigt som jag skar upp en halv sötpotatis (den vad enorm) och la in i ugnen med.

Efter halva tiden lyfte jag upp sötpotatisen högst upp och satte på grilläget. Sedan bytte jag en snabbis igen innan jag tog ut maten ur ugnen. Serverade sötpotatisen med lite chilimajo och koriander. Kycklingen fick sesamfrön över sig sista tio minuterna i ugnen.

Nu vet jag att ni tänker "less is MORE" och det är sant om man tänker bildmässigt men jag älskar koriander så det fick blir MORE is MORE helt enkelt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. gulfstream racetrack

  newsmax live streaming 2023-07-15 05:47:25 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Men uuuhh! I min mun smakar koriander som när man råkar få tvål i munnen! :p Hugahuga!!

  2015-05-09 12:15:06
  Svara
 • I’m really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A couple of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any ideas to help fix this issue?|
  fifa 15 ultimate team web app http://cecilia327.blog.wox.cc/entry24.html

  Svara
 • åh gott!! 🙂
  hallå dasha, vad fick du i bday present av din kille? blev så spänd efter twitter hihi 🙂

  2015-05-05 22:28:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!