Den perfekta morgonen

Nu ska ni få bevittna den perfekta morgonen. Den börjar med att jag sätter klockan minst en timma innan jag ska gå upp. Så snoozar jag för kung och fosterland.. Sedan kollar jag alla mina sociala medier (Twitter, Instagram, kommentarer på bloggen, Aftonbladet etc). 

 

SEDAN tar jag mig upp för en sojalatte. 

 

Sedan… Håll i er. Då kryper jag ner i sängen igen, med min kaffe. Och betar av mailen och lägger upp dagen. Anpassar mig efter mötena och gör en to do list och peppmeningar/stödord inför mötena. Just nu springer jag på många möten och det är viktigt att man inte trillar in i ett möte oförberedd för då kan man lika gärna strunta i det förstår ni. Så jag går alltid igenom i huvudet vad jag vill få fram och få ut av varje möte. Så man hela tiden är på tårna. 

Efter en timmas jobb i sängen så hoppar jag i träningskläderna:

Björn Borg – Topp
Nike – Tights
Pannband – VET EJ. Men matchar byxorna men vet inte om jag vågar ha det på mig offentligt. Hihi
Nu har jag varit vaken och upp i ungefär två timmar och då passar det med frukost för mig. Jag har svårt att få i mig något annars. Här blev det en omelett gjord på mjölk och spenat. Och lite gurka vid sidan om. Jag älskar gurka. 

Så här ser tyvärr inte varje morogn ut. Men idag hade jag inga möten innan lunch och PT klockan 11 så då är det skönt att jobba hemifrån på detta viset och sedan gå direkt i träningskläderna till gymmet. Vi hörs sen! 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!