Sponsrad video – Hårborttagning hemma!

 

God dag mina kära och gulligaste läsare. Som ni vet går jag ju hos SPA BY US och lasrar bort håret i armhålorna och bikinilinjen. Jag vet att ni är en del där ute som inte tycker man ska göra det och jag har tom fått komentarer där det står ”Men om det blir modernt om några år med hår och så har du inte??”. Jag kan känna att jag kommer inte sakna det. Jag har haft ganska grova hårstrån och när man då rakar och rakar så kan det lätt bli irriterat med röda prickar som för det första gör ont (!!) för det andra inte ser så trevligt ut. 

 

Så mitt beslut att ta bort allt hår är det bästa jag gjort. Och förövrigt skojade jag och Maggan om att OM det nu skulle bli så himla modernt med hår så får vi väl klistra dit några tussar. Om vi nu så himla gärna kommer vilja ha det… Vilket jag tvekar på. Nu finns det ett annat alternativ. Det är lite billigare än det jag gör men tyvärr håller det inte for ever. Vilket för mig är ”tyvärr” men för vissa er kanske perfekt?! 

Med Philips Lumea IPL nya maskin gör så att håret håller sig borta upp till åtta veckor. Då slipper man stubb och irriterade hårsäckar och allt sådant man inte vill ha. Men har kvar hår IFALL man nu skulle ångra sig om sisådär 10-20 år. Bra kompensation mellan oss va. Hehe. Vill ni läsa mer kan ni göra det HÄR. 

 

 

Detta inlägg är ett samarbete. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!