Drömmig AfterWork med Palmolive

Nu är det så mycket jag har att blogga om och ännu fler bilder att visa och jag känner att ni har väl sett så mycket bilder på Nellypoolparty så det gör nog inte er så mycket ifall jag väntar med mina till imorgon så kör vi bloggen i kronologisk ordning helt enkelt. 

Vi börjar med ett event för Pamolive som Helium Studios bjöd in till tillsammans med Vass PR i torsdags <3 

Vi bjöd in till en aw på Storyhotel där man fick en kort genomgång av Palmolives klassiker och senaste dofter. Sedan var det bubbel i regnbågens alla färger. Kolla mysigt: 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. watch horse racing online free

  dubai racing tv live 2023-07-07 07:08:32 https://freehorseracingtv.com/live/horse-racing-tv-free-stream/
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag undrar om du har några tips för att skaffa bostad i stockholm?
  Det är så att jag ska börja plugga i höst och söker därför boende till mig och min sambo. Vi är inte kräsna alls utan vill ha någonstans att bo mellan 1 aug – 31 dec för max 8000:- /mån. Vet du någon bra sida eller något annat sätt att skaffa bostad på?

  2015-05-11 12:47:19 http://mathildaekmarks.blogg.se
  Svara
 • Tror inte företaget blir jätteglada när du stavar fel på deras namn….

  2015-05-11 12:35:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!