Ibiza, 3årskalas och HAVET.

 

TORSDAG:

Torsdagen började i stress. Så det fick bli frukost på springandes fot längst Kungsgatan på väg till dagens första möte. 

 

 

Dagens andra möte var det mat igen… Lunch möte på Pocket!Med bla min favorit Andrea. Och DeoDoc (mer om det snart).  

FREDAG:

Min klocka ringde 04.30 men det är bara för att jag är jag och inte hade packat kvällen innan. Men det var ingen större fara. Vi drack bubbel på Arlanda så jag blev pigg snabbt. 


Innan vi gick på planet till Ibiza så tog jag världens härligaste bild på världens härligaste kompis. 


Framme på hotellet hade vi inte bara ett fantatiskt rum utan verkligen helt underbar utsikt. Jag älskar havet obeskrivligt mycket. Jag tror faktiskt jag älskar det för mycket. När jag öppnade balkongen och såg detta och den salta doften från havet stack mig i näsan fick jag en halv sekunds kramp i magen som frågade mig varför jag inte varit vid hafet på så länge. Havet för mig är ALLT. 


 

Efter poolpartyt (kommer ett helt eget inlägg om resan till Ibiza, detta är bara bilder från min mobil) tog vi en selfie i hissen innan fördrinken på takterassen! 

Detta är efter middagen. Linda och Maxi! 

Efter middagen åkte vi tre till Pacha. One night in Ibiza ska man göra helhjärtart. Inte sant?  

LÖRDAG

På lördagen tog jag denns bild för att jag undrade om jag fortfarande fanns. Sedan åkte vi hem och jag somnade på en sekund. Sov tills det blev söndag… 

SÖNDAG:

På söndagen var det dags för ett helt annat sorts kalas. Nämligen Harleys 3-årskalas! Tyvärr hade jag ingen bättre påse för min lilla låda så fick bli denna. Skämdes lite.  

I min present låg denna Spiderman jag köpte på Ibiza till honom. Men som jag misstänkte så hade han fullt upp med alla människor och kids så den fick inte mycket uppmärksamhet även fast jag vet att Spiderman är hans favorit all time ever. Hade egentligen fler presenter till honom hemma men tänkte att han kommer uppskatta dem tusen gånger mer om han får dem om en vecka så då gjorde jag så. De andra restrerande tre får han när jag ska äta middag med Becca. <3 

Josi frågade mig hur kul jag hade haft på Ibiza då slängde jag mig i hans armar och sa: 
”Ta emot mig, så hääääääär kul var det”.  

Sedan skrattade jag ihjäl mig <3 

Det bjöds på Harleys absoluta favoritmat och det är KORV. 

Här är Jeppe och hans son Bob. Jeppe förösker lära honom att blåsa i en partytuta. Missa inte Becca och Harley i bakgrunden. Sedan var det fiskedam och godis till de små 😉
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!