Kämpa Dashis.

 

Idag hade både jag och min bf mycket jobb så han åt på jobbet och satt kvar länge medans jag jobbade från soffan. Känner att Helium Studios verkligen suttit i skiten den här och förra veckan. Men antar det blir så ibland. Är ju faktiskt otroligt glad och tacksam att vi har saker att göra men det har helt eneklt varit lite för mycket för två personer. Men skönt att min crazybaglady är tuff. Så vi klarar dessa veckor. Nästa vecka är det betydligt tugnare. Men veckan efter det är det full show igen. Men då är vi ikapp. Då står vi redo! 

 

Nu ska vi krypa ner och titta på dokumentären om Bruce Jenner
(finns på svt för den intresserade).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!