Det nya ”preventivmedlet”

Nu är det så att det finns ett nytt preventivmedel på stan. Jag vet inte vad det heter och jag orkar ärligt inte googla upp det men ni vet det här där man ska ta tempen varje morgon och på så sätt avgöra om man kan bli gravid eller inte. Om man ska avstå från samlag eller skydda sig just den dagen. 

 

Och första gången jag hörde tala som detta så tänkte jag (som många andra) ”WOHO slipper man proppa sin propp med hormoner”. Typ så, visst? 

 

Men faktum är att jag känner hela två kompisar som blivit gravida när de kört detta. Deras temp har alltså sagt till dem att de inte är fertila för tillfället och ändå har de blivit gravida. Nu är det så att även p-piller har någon procent som säger att man KAN bli gravid. Men det är typ 0,01 = kan man leva med. Men jag menar att jag personligen känner hela två tjejer som blivit gravida när de kört på detta. Jag tror procenten ligger lite högre med hjälp av detta. Så här kommer dagens andra tips från coachen. Kör på gamla hederliga gummit eller p-piller om ni inte tänkt er en mini-me inom den närmaste tiden. Eller p-ring som jag personigen kör på. Den funkar finfint. 

 

 

 

PS. Tänk att jag är hemma och inte mår så bra men ändå känner man sig inte som en påse skridskor i ansiktet?

Allt är tack vare mina fransar och dem gör jag fortfarande på Stockholms bästa franssalong SAINT de LUCY

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!