Abort och preventivmedel som inte fungerar.

Nä men nu är det så här att ALLA preventivmedel är inte 100%. Det skrev jag även i förra inlägget. Men nu är det så att jag perosnligen känner två som blev gravida med denna metod. Och på mindre än ett dygn har jag fått dessa två kommentarer av två bloggläsare som också blivit gravida. Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma sådant som graviditet och abort. 

Jag har persoligen aldrig gjort en abort och alltid varit väldigt noga med att skydda mig. Men däremot har jag flera kompisar som mått riktigt dåligt när de gjort en abort. Innan, efteråt och framför allt under. I slutet av dagen är våran kropp gjord för att baka barn så när man blir gravid är det en himla massa hormoner som sätts igång och säger åt kroppen att börja baka och värna om massan som börjat växa. För det är vad det är. Det är en massa i början. Det är inte ett barn. Eller ett foster. 

Så även om man varit långt ifrån att skaffa barn är det många som får en röst och känsla som säger ”NEJ behåll”. Detta är otroligt vanligt. För kroppen är ju gjord för att börja bearbeta och ta hand om denna massa. Jag tror livet går ut på att föröka sig. Hitta någon man håller kär och föröka sig. Så det är inte mycket som är så pass naturligt för kroppen som att bli gravid och börja baka massan i ugnen. 

Men det är något man ska göra när man är redo och själv bestämt att man vill detta. Inte som dessa tjejer i komentarsfältet som inte ville bli gravida och trodde de skyddade sig med detta preventivmedel. Jag har en kompis som blev väldigt dålig i samband med en abort. Hon gick runt i flera år och pratade om denna lilla bebis ”som idag skulle varit två år” osv. Så ta hand om er och era kroppar mina älskade bloggläsare.

Hälsan är det viktigaste vi har. <3

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. racing tv stream

  australian racing live stream 2023-07-07 06:23:36 https://freehorseracingtv.com/live/horse-racing-tv-free-stream/
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  watch horse racing free online 2023-06-26 21:19:19 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. ary news urdu live

  www racing tv 2022-12-28 05:25:35 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live/

  live horse racing on tv today 2022-12-24 08:24:44 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website since here every stuff is quality based data. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Tire-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site

  izmir evden eve 2022-12-08 17:09:16 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Själv tyckte jag direkt att det var för krångligt med att ta tempen varje morgon samma tid! Jag börjar jobba 7 så går upp typ 6.40: ska jag då kliva upp denna tid öven på lediga dagar och ta tempen?! Nä vet du vad :p Och om man är jourhavande brandman (som min lille är) fast tjej och får larm mitt i natten och blir borta i flera timmar blir det ju också ett avbrott från rutinen… Nja, ledsen men det är för krångligt..

  2015-05-17 08:21:16
  Svara
 • Själv tyckte jag direkt att det var för krångligt med att ta tempen varje morgon samma tid! Jag börjar jobba 7 så går upp typ 6.40: ska jag då kliva upp denna tid öven på lediga dagar och ta tempen?! Nä vet du vad :p Och om man är jourhavande brandman (som min lille är) fast tjej och får larm mitt i natten och blir borta i flera timmar blir det ju också ett avbrott från rutinen… Nja, ledsen men det är för krångligt..

  2015-05-17 08:21:16
  Svara
 • Japp skrev en lite kritisk kommentar till NC igår på bb:s blogg som inte godkänts. Känns otroligt ohederligt!

  2015-05-16 12:39:09
  Svara
 • Som du sier, natural cycles er så absolutt ikke et preventivmiddel – men en god måte for de som ønsker å bli gravide å vite når de er mest fruktbare. Et egg varer bare en dag, men sæd overlever i flere dager – så egget kan bli befruktet dager etter at man har hatt samleie. Preventivmiddel som p-piller, spiral osv. har aldri vært en måte for mannlige leger å undertrykke kvinner på (som noen påstår..) – men har vært noe av det mest frigjørende som har skjedd kvinner det forrige århundret! Å kunne ha så mye sex som man vil uten å måtte bekymre seg for å bli gravid = frihet 🙂

  2015-05-16 09:44:26 http://youreageniusallthetime.com
  Svara
 • Svinbra dascha att du lyfter det här!! Jag har själv funderat på att börja med det (och jag vill inte bli gravid) men aldrig nu!!! Tack!!!!

  2015-05-16 08:21:44
  Svara
 • Bra Dasha! Dett med Natural cycles hyllas överallt. Jag förstår inte varför?! Blev själv gravid när jag använde denna metoden. och, ja det var på ”gröna” dagar. Lyssna på professionella barnmorskor och läkare, inte på app-skapare!!!

  2015-05-15 17:31:06
  Svara
 • Så bra och vettigt skrivet! hoppas du har en underbar fredag<3

  2015-05-15 15:56:13
  Svara
 • För att visa ytterligare exempel på att tjejer har blivit gravida så kolla kommentarerna på Petra Tungårdens blogg ang Natural cycles. Där var det väl två till som blivit gravida vid användning av metoden.

  Blondinbellas kommentarsfältet är helt fruktansvärt positiva till Natural cycles. Inte så konstigt eftersom hon själv investerat pengar i bolaget men i och med att endast 30000 har signat upp dig på den så ställer jag mig extremt frågande till att så oss många på hennes blogg är så överväldiga positiva till den. Jag kollar ALLTID kommentarsfältet när bloggare skriver om det och det är alltid så att många är lyriska över produkten. Eftersom företrädarna påpekat i ett mail till mig att konkurrenter till dom ”skriver i forum för att smutskasta dom” antar jag att de har samma taktik bland bloggkommentarer. Företaget är extremt medvetna om vad och var det skrivs om deras produkt. De scannar definitivt av allt som skrivs!

  Så hej hej, Natural cycles! 😉

  2015-05-15 15:16:19
  Svara
 • FINT skrivet<3

  2015-05-15 12:56:41
  Svara
 • SHIT VAD BRA DASHA!!! Så himla sjukt (eller ja, egentligen inte) att hennes kommentar inte godkänns på BB’s blogg. Har alltid varit tveksam till Natural Cycles och tror att de är betydligt många fler som blir ofriviligt gravida av natural cycles än med något annat preventivmedel.

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  2015-05-15 11:25:28 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • bra dasha att du uppmärksammar detta. abort är aldrig kul…

  2015-05-15 11:10:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!