Picknick på vardagsrumsgolvet.

Förra veckan avnjöt jag en sådan här härlig middag från Punk Royal. De gillarna är verkligen duktiga på mat. Lite god mat och lite bärry är inte tråkigt. Eftersom vädret sviktar oss lite för tillfället så hade vi låtsas picknick inomhus. 

Men vet ni hur mysigt det var. Urmysigt var det. 

Nu ska jag skriva ihop sista sakerna för att lämna kontoret. Jag sitter med fyra olika mail öppna men kan inte avsluta dem för väntar på komplitering från olika håll. Sedan har vi en sprillans ny whiteboard som jag börjat skriva på. Det är så otroligt roligt att det börjar rulla för oss här på Helium Studios men nu är det MYCKET. Så en whiteboard ska vi ha på väggen så vi kan se alla våra projekt framför oss. Gammelmodigt va? Men också mysigt. <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!