Text till förra inlägget kommer här….

Men jahapp. Helgen i bilder ser ni nedan. I inlägget nedan dvs. Jag brukar föra in dem i ett inlägg från mobilen och sen skriva till text osv från datorn. Men eftersom Devote fortfarande inte fått till alla minibuggar från ombyggnaden så kommer jag inte in på mitt förra inlägg. Kan alltså varken redigera det eller ens radera det. 

 

Så ni får ursäkta att det ser ut som det gör… Min långhelg såg iallafall ut så som att jag låg hemma onsdag,torsdag,fredag eftersom jag har kännt mig skit dålig. På fredagkväll hade vi en middag inbokad med min killes föräldrar på Zink. Jag har tagit lite bilder med min systemkamera därifrån så det får ni se lite senare idag. På lördagen fyllde Kiki å Jojo år och vi var ungefär 60 personer på Strandbryggan för drinkar. Sedan gick vi samlad trupp till Grönan där jag åkte Insane första gången någonsin. För Mios skull. Det var för läskigt. NI ser en efterbild nedan där jag ser skräckslagen ut. 

På kvällen var det mat och dans på Spitfire. Avslutade kvällen med att dansa tills bena inte orkade bära på Cafets uteservering. Men jag var nog etta med att avlägsna… Blev för trött helt enkelt. Igår rörde jag mig inte ur soffan. Är egentligen fortfarande sjuk men hade jag missat Johan och Victors bday hade det blivit dålig stämning. 

<3

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!