Parmiddag på Zink med svärisarna.

Vad lägger ni mest pengar på i månaden? Kan ni inte kommentera i kommentarsfältet och berätta för mig? Jag är väldigt nyfiken. Personligen skulle jag säga att jag lägger förmodligen 70% på mat (efter att alla räkningar är betalt). För jag shoppar inte mycket. Jag åker inte så mycket taxi. Har min gulliga cykel. 

Kan låta udda kanske. Men 2000kr för ett par nya byxor känns så mycket pengar jämfört med ett restaurangbesök. Lägger mycket hellre de pengarna på en härlig middag för mig och min kille. Alla dagar i veckan. 

 

I fredags bjöd vi ut hans mamma och pappa på middag. Vi gjorde ett kärt återbesök på Zink där vi åt brunch på min födelsedag. De är fantatsiska på drinkar och eftersom att min killes mamma har fyllt år så kände jag att det kändes mysigt att gå dit och dricka lite drinkar varvat med deras kött. 

 

Vi började med lite bubbel. Firade ju födelsedag!

 

Sedan en charkbricka att dela på. Med en patanegra som var lagrad i 24 månader. Den var beyond fantastisk. Och fänkålssalamin. 

 

 

Sedan unna jag mig en DryMartini med extra oliver. Ni vet vad jag brukar säga om extra oliver va? Det är bara bra krogar som ger en många oliver när man ber om ”extra extra många”. Det fick jag här! I min bok är det en extra stjärna för sådana saker. 

 

 

Min kille tog en annan drink.. Med ett Z i. 

 

 

Jag och min lilla drink. Och långa fransar (som jag som vanligt gör här).

 

 

Till varmrätt vart det KÖTT! Jag och min killes mamma delade på wagyuköttet! Det är min absoluta favoritkött i hela världen. Det är så mört och så smakfullt. Tycker ni borde besöka Zink bara pga av detta köttet. 

 

 

Lite tillbehör!

 

 

Avslutade middagen med EspressoMartini istället för kaffe. Det är min bästa avslutningsdrink. Den innehåller espresso (höhö), vodka och sockerlag. Ledsen för att bilden blev sne. Vet inte vad som hände där riktigt. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. free racing streams

  racing.com live stream 2023-07-07 05:55:02 https://freehorseracingtv.com/live/horse-racing-tv-free-stream/
  Svara
 • Skulle nog säga alkohol sorgligt nog

  2015-05-20 18:39:21
  Svara
 • Resor och min bebis!

  2015-05-20 17:17:34
  Svara
 • Espresso Martinis är det bästa!!

  2015-05-19 23:04:14 http://nadiakandil.com
  Svara
 • Underbara Dasha, vad är det för vacker vit skapelse du har på dig?

  2015-05-19 19:54:12
  Svara
 • Mat och just nu barngrejer!

  2015-05-19 17:48:50 http://johannaisabella.blogg.se
  Svara
 • Haha är helt tvärtom! Är inte så matglad (ibland känns det som att jag bara äter för att jag måste…) så jag lägger hellre pengar på kläder som består. En middag äter man ju bara upp… byxorna har jag ju flera gånger 😉

  2015-05-19 14:12:06
  Svara
 • Då jag är student och en riktig fattiglapp finns det tyvärr inte mycket till övers haha 🙁 men en balans mellan kläder, spara till resor och mat är väl det jag prioriterar!

  2015-05-19 12:12:21
  Svara
 • Jag håller med dig! Jag och min sambo spenderar mest pengar på mat. Det bästa som finns är att besöka nya restauranger eller gamla favoriter. När nya smaker gifter sig och man får botanisera bland chark och ostar med gott vin! Livet på en pinne 🙂

  2015-05-19 11:48:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!