Förberedelser inför Pride30.

 

På lördag ska jag på 30årsfest.

Det är två killkompisar som fyller år och temat är ”PRIDE30”. Så igår började jag kitta upp mig en smula. Dessa strasstenar och tillhörande ögonskuggor införskaffade jag mig igår från Makeupstore. Kommer limma dem med lösögonfranslim. Eller jag och jag… Min andra hälft på Helium Studios Maxi kommer göra det. Hon är ju så himla duktig när det kommer till sådana här saker. Jag har tummen mitt i handen. Men jag gillar resultatet!

 

Sedan ska jag använda mig av Sweedlashes nya fransar som är ett samarbete mellan Rebecca & Fiona och Kvinna till Kvinna.

Dessa fransar finns bara i Limited Editon, säljs på bla Åhlens och alla intäkter går oavkortat till organisationen Kvinna till Kvinna!!! Hur nice. Man blir snygg och bidrar till något gott här i världen.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!