Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Förberedelser inför Pride30.

 

På lördag ska jag på 30årsfest.

Det är två killkompisar som fyller år och temat är ”PRIDE30”. Så igår började jag kitta upp mig en smula. Dessa strasstenar och tillhörande ögonskuggor införskaffade jag mig igår från Makeupstore. Kommer limma dem med lösögonfranslim. Eller jag och jag… Min andra hälft på Helium Studios Maxi kommer göra det. Hon är ju så himla duktig när det kommer till sådana här saker. Jag har tummen mitt i handen. Men jag gillar resultatet!

 

Sedan ska jag använda mig av Sweedlashes nya fransar som är ett samarbete mellan Rebecca & Fiona och Kvinna till Kvinna.

Dessa fransar finns bara i Limited Editon, säljs på bla Åhlens och alla intäkter går oavkortat till organisationen Kvinna till Kvinna!!! Hur nice. Man blir snygg och bidrar till något gott här i världen.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che